Billån

Har du funnet drømmebilen og trenger et billån, må du først bestemme deg for om du ønsker et lån med pant i bilen eller et lån uten sikkerhet.

Skal du kjøpe en nyere bil til over 120 000 kroner, bør du velge fullkasko på bilforsikringen din. Da vil det lønne seg med et billån med pant i bilen. Skal du imidlertid kjøpe en litt eldre bruktbil til mellom 30 000 – 100 000 kroner, er det flere årsaker til at du bør vurdere et billån uten pant i stedet.

3 374 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 374 kr

Effektiv rente
13.55 %
Kostnad pr mnd
874 kr
Total kostnad
52 446 kr
Totalbeløp
202 446 kr
icon/tip
Om du søker om et nytt lån på for eksempel 80 000 kr, som du vil betale ned over 5 år kan du få en effektiv rente på 14,64%. Kostnaden blir 30 666 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 110 666 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

Billån uten pant

Du trenger ikke kaskoforsikring når du tar et billån uten pant, og du kan låne 100 prosent av kjøpesummen. I tillegg kan du velge en nedbetalingstid på lånet på opptil 5 år. Dessuten kan du selge bilen når du vil, uten å være bundet til å innfri pantet først.

Selv om du kan velge en nedbetalingstid på opptil 5 år, lønner det seg å nedbetale lånet i takt med verdifallet på bilen, slik at du ikke sitter igjen med restgjeld den dagen du eventuelt skal selge den.

Søk i flere banker samtidig

Via vår sammenligningstjeneste kan du søke om et billån uten pant i 16 ulike banker samtidig. Du får oversikt over lånetilbudene helt uforpliktende. Selv om renten ofte er litt høyere på et billån uten pant enn den ville vært på et lån med pant, vil du spare inn på bilforsikringen, ettersom du ikke trenger kaskoforsikring når du tar opp et billån uten pant i bilen.

Når du søker om lån hos oss, vil du motta tilbud fra inntil 16 ulike banker, og du vil få en effektiv rente fra 7,6 prosent. Rentesatsen du blir tilbudt avhenger av faktorer som din inntekt, annen gjeld og generell betalingsevne. Med vår enkle billånskalkulator kan du sjekke hvor mye lånet vil koste deg i måneden.

Hvorfor velge å låne penger til bil gjennom Lendo?

Det er mange grunner for at ekspertene noen ganger anbefaler å velge et billån uten pant. Her er de viktigste:

  • Lavere gebyrer
  • 100% finansiering
  • Selge bilen når det måtte passe deg (uten å innløse pantet først)
  • Opptil 5 år nedbetalingstid
  • Lånet utbetales direkte til din konto
  • Ingen krav til alder eller tilstand på bilen
  • Få oversikt over hvilke tilbud du kan få før du takker ja til noe.

Skal du kjøpe en relativt ny bil, typisk over 120 000, og derfor ønsker å ha fullkasko, anbefaler vi deg å sjekke prisene på billån med pant. Penger.no kan hjelpe deg å finne det beste billånet med fullkasko.