Billån

Billånskalkulator

Har du funnet drømmebilen og er på utkikk etter et billån? Kanskje lurer du på hvor mye du må ut med hver måned for å betjene billånet. Det kan du finne ut med vår billånskalkulator.
Billån Artikler Billånskalkulator
kr
?
Lånebehov
400 000 kr
Nominell rente
4,35 %
Effektiv rente
5,54 %
Estimert månedsbeløp
7 573 kr
Nedbetalingstiden er inntil 10 år, bilen kan ikke være eldre enn 15 år etter lånet er nedbetalt. Nominell rente på sikrede billån er flytende og varierer fra 2,95% til maksimum 4,95% nominell rente. Eksempel: Pris på bil 500 000 kr over 5 år, egenkapital 100 000 kr, effektiv rente 5,54%, totalpris over 5 år, 54 384 kr, totalt 454 384 kr.

Hva koster billånet?

Nøyaktig hva billånet kommer til å koste deg i måneden får du ikke svar på før du eventuelt mottar et konkret lånetilbud. Beløpet avhenger av renten du blir tilbudt, nedbetalingstid og gebyrer, men en billånskalkulator kan gi deg en god indikasjon.

Selv om et billån med pant i bilen som oftest gir deg en lavere rente, kan det lønne seg å vurdere et billån uten pant hvis bilen du skal kjøpe er en litt eldre bruktbil til et sted mellom 30 000 – 100 000 kroner. Bilforsikringen blir billigere, da du ikke trenger kaskoforsikring når du tar opp et billån uten pant i bilen, og du kan selge bilen uten å måtte innfri panten først.

Billig billån med og uten sikkerhet

Vi kan hjelpe deg å finne det billigste billånet for deg, med eller uten pant i bilen. Med én søknad kan du få flere tilbud fra ulike banker. Søknaden er gratis og helt uforpliktende.

Renten på billånet du blir tilbudt avhenger av din inntekt, generelle betalingsevne og hvor mye gjeld du har fra før.

Prøv en enkel billånskalkulator for å få en indikasjon på hva billånet kommer til å koste deg i måneden. Alt du trenger å gjøre er å taste inn ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid.