Sjekk hva du kan spare

Din gjeld i dag (kredittkort, avbetalingskjøp, forbrukslån osv.)
    21 720 kr
    Å be om tilbud er helt uforpliktende
    icon/tip
    Om du søker om refinansiering av for eksempel 170 000 kr, og har igjen 7 års nedbetalingstid på dine eksisterende lån kan du få en effektiv rente på 13,33%. Kostnaden blir 86 048 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 7 årene blir på 256 048 kr.
    Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

    Hva er refinansiering?

    Refinansiering er per definisjon et lån du tar opp for å betale ned andre lån – enten det er et gammelt forbrukslån, flere smålån, kredittgjeld eller opprettede handlekontoer.

    Et refinansieringslån er egentlig det samme som et forbrukslån, ettersom begge lånene i utgangspunktet gis uten sikkerhet. Forskjellen er at prosessen i banken er litt annerledes ved refinansiering. I de aller fleste tilfeller vil banken sørge for å nedbetale gjelden du oppgir i søknaden, før de utbetaler et eventuelt restbeløp til kontoen din. Med andre ord så vil du ikke alltid få utbetalt hele refinansieringslånet for å gjøre opp gjelden selv. Dette er tryggest både for banken og for deg, hvis du er ute etter å rydde opp i økonomien din. I tillegg sparer det deg for en del arbeid.

    Klipp kredittkort i to og si opp eventuelle handlekontoer straks de er nedbetalt. Da havner du ikke like lett i samme situasjon igjen.

    Hvorfor skal jeg refinansiere?

    Når du refinansierer vil du få bedre oversikt, kun ett gebyr å forholde deg til og aller viktigst – ofte lavere rente enn du har i dag. Du får ikke mindre gjeld om du refinansierer, men du får færre utgifter. Det gir deg mer penger, som du kan bruke til å nedbetale lånet ditt raskere.

    Det er mange banker som tilbyr refinansiering av lån, men alle tilbudene er ikke like gode. Derfor er det vanlig å søke om refinansiering flere steder, slik at du kan sammenligne tilbudene. Dette er en tungvint og tidkrevende prosess, som heldigvis kan gjøres enklere.

    Hos oss vil vi nemlig sende søknaden din videre til inntil 16 banker for deg, uten at du behøver å fylle den ut mer enn én gang. Og tjenesten er helt gratis.

    Refinansiering av lån gjennom oss

    Når du søker om refinansiering gjennom oss, kan du få en effektiv rente helt ned til 7,55 prosent. Det tilsvarer en nominell rente på omtrent 6,99 prosent – dette avhenger av gebyrer og løpetid. Det er gjerne den nominelle renten bankene markedsfører seg med. Men det er den effektive renten du må vite hva er, da denne er inkludert alle kostnader og gebyrer.

    La oss si du har en samlet gjeld på kredittkort og forbrukslån på 250 000 kroner, til en gjennomsnittlig effektiv rente på 25 prosent. For lån søkt om gjennom oss er den gjennomsnittlige effektive renten på innvilgede lån på 15 prosent. Det betyr at hvis du bruker fem minutter på en søknad til oss, kan du spare 25 000 kroner i året.

    Via oss kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, og bare så det er sagt: Å søke er helt uforpliktende. Du binder deg ikke til noe før du har undertegnet gjeldsbrevet med BankID. Har du spørsmål om refinansiering? I så fall er kundekonsulentene våre klare til å hjelpe deg.

    Søk om et lån til refinansiering i dag, så sjekker vi hvilke lånemuligheter du har i 16 ulike banker.