Forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet - Betal ned lånet så raskt du ønsker

Et forbrukslån er et lån der banken ikke stiller noen krav om sikkerhet eller pant i eiendeler, som for eksempel bolig eller bil. Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner uten sikkerhet – hvor mye du får låne avhenger av inntekt, betalingsevne og tidligere betalingshistorikk.
Vi formidler søknaden din til 16 banker og presenterer tilbudene på en oversiktlig måte, så du enkelt kan sammenligne og velge det lånet med de beste betingelsene. Det er uforpliktende og helt gratis å søke, og ingen av bankene vil oppsøke deg i etterkant. Det er kun oss du forholder deg til før du velger et tilbud.
3 374 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 374 kr

icon/tip
Om du søker om et nytt lån på for eksempel 80 000 kr, som du vil betale ned over 5 år kan du få en effektiv rente på 14,64%. Kostnaden blir 30 666 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 110 666 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

Hvordan er prosessen med å søke forbrukslån hos Lendo?

  1. Du sender inn en søknad her dersom du lurer på noe eller får problemer kan du kontakte oss på telefon 22 00 70 70, eller på chat
  2. Når første bank er ferdig med å behandle søknaden din får du beskjed av oss på sms/epost
  3. Når alle bankene har behandlet søknaden din kan du velge det lånet som passer deg best
  4. Du sender eventuelt dokumentasjon til den banken du har valgt
  5. Du får pengene på konto