Personvernregler

Personvernregler

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og Lendo tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern. Denne personvernguiden forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Hvordan kontakter du oss lettest ved spørsmål om personvern?
Personvernerklæring

For å kunne gjennomføre en lånesammenligning samler vi inn data som vi deler med bankene. Bankene trenger data om deg for å kunne gi et lånetilbud.

Les mer om hvilke data vi samler inn
Beskyttelse av personopplysningene

Hos oss er opplysningene dine trygge. Vi jobber hele tiden for å sikkerstille at ingen uvedkommende får tilgang til dine opplysninger.

Hvordan beskyttes dine personopplysninger?
Cookies

Vi vil at du skal være delaktig i hvordan vi håndterer dine opplysninger. Derfor kan du finne ut mer om hvordan du styrer din opplevelse her.

Les mer
Lendo og Schibsted

Lendo er en del av Schibsted Media Group, www.schibsted.com. Schibsted Media Group har utnevnt et eget personvernombud hvis oppgave er å påse at all behandling av personopplysninger i virksomheten foregår i henhold til gjeldende lover og regler, samt å drive opplæring internt i virksomheten om behandling av personopplysninger.

Les mer