Om oss

Vi er en markedsplass som lar deg sammenligne lån fra flere ulike banker, så du kan sikre deg lavest mulig rente. Vi gir deg oversikt over bankenes tilbud - før du velger. Du kan søke og sammenligne forbrukslån, refinansiering, kredittkort, billån og boliglån. Vi videreformidler din søknad til flere banker, slik at de kan kjempe om å gi deg de beste vilkårene. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis. 

Vi brenner for at du skal ta smarte valg knyttet til din økonomi, og mener at en måte å gjøre det på er å skape et transparent marked for alle typer lån. Vi tilbyr også verktøy som hjelper deg å ta gode valg i hverdagen. Vi er finansagent for bankene, og vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Vi er en del av Schibsted-konsernet som er blant Nordens største mediekonsern med over 5000 ansatte. I Norge eier Schibsted blant annet selskapene FINN.no, Aftenposten, VG, Dine Penger, Prisjakt og mittanbud.no, les mer om selskapene i Schibsted. Lendo er også etablert i Sverige og Danmark.

Lendo ble kåret til en av de beste arbeidsplassene i Norge i 2022 av Great Place To Work.

Søke- og låneprosessen

Bankene tilbyr ulike vilkår til ulike kunder. Å finne den banken som passer best for akkurat deg og din lånesituasjon, kan derfor være svært tidkrevende, særlig hvis man skal finkjemme markedet selv. Hos oss får du en sammenligning av de beste tilbudene fra flere banker, basert på den informasjonen du sender oss. Du får tilbudene i løpet av 24 timer, og de er gyldige i 30 dager. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er selvfølgelig helt uforpliktende.

Kostnadsfritt

Når du søker hos oss, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det oppstår ingen rentepåslag eller ekstra kostnader. Bankene garanterer for at de tilbyr minst like god rente om du søker gjennom oss som om du søker direkte hos bankene.

Personlig hjelp

Hvis du ønsker hjelp med lånesøknaden eller mer informasjon om de ulike lånevilkårene og tilbudene du kan få (eller har fått), kan du alltid få personlig hjelp og snakke med en erfaren lånebehandler. Kundeservice er der for deg, og du får tak i oss på telefon 22 00 70 70. 

Snakk om gjeld

Visste du at 1 av 10 nordmenn har økonomiske problemer? Det er normalt, men det er også skambelagt. Derfor skjuler de fleste problemene sine. Og når vi ikke møter problemene våre, og ikke er åpne om dem - gjør vi heller ikke noe med dem. La oss snakke om det! #Snakkomgjeld

Kom å jobb for oss

Vi ser hele tiden etter dyktige og engasjerte medarbeidere som brenner for å gjøre en forskjell. Vi verdsetter egenskaper som ambisjon, ydmykhet, åpenhet og evne til innovasjon. Vil du være med på laget? Besøk vår karriereside for mer informasjon om ledige stillinger.

Pressehenvendelser:

Kristoffer Gallefoss
Daglig leder
Mobil: 408 74 656
E-post: kristoffer.gallefoss@lendo.no