Om oss

Vi hjelper hver måned tusenvis av kunder til å refinansiere kredittkort, forbrukslån og smålån eller sikre lavest mulig rente på et nytt forbrukslån. Det gjør vi ved å sende din søknad til 16 banker som konkurrerer om å gi deg de beste vilkårene. Du velger selv det lånet som passer deg best.

Vi henter inn tilbud fra en rekke banker, herunder Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank/Ya Lånet, TF Bank, Eika Bank, Nordea Direct, Svea Finans, Nordax Bank, Avida, re:member, Instabank, BRAbank, Bluestep, Kraft Bank, BN Bank, Express Bank, Thorn, Komplett Bank, Sparebank 1 Finans Midt-Norge og Bank2. Lendo operer som finansagent for disse bankene og vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Vi er en del av Schibsted-konsernet som er blant Nordens største mediekonsern med over 5000 ansatte. I Norge eier Schibsted blant annet selskapene FINN.no, Aftenposten, VG, Dine Penger, Let’s Deal og mittanbud.no, les mer om selskapene i Schibsted. Lendo er også etablert i SverigeDanmarkFinland og Østerrike.

Søke- og låneprosessen

Bankene tilbyr ulike vilkår til ulike kunder. Å finne den banken som passer best for akkurat deg og din lånesituasjon, kan derfor være svært tidkrevende, særlig hvis man skal finkjemme markedet selv. Hos oss får du en sammenligning av de beste tilbudene fra flere banker, basert på den informasjonen du sender oss. Du får tilbudene i løpet av 24 timer, og de er gyldige i 30 dager. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er selvfølgelig helt uforpliktende.

Kostnadsfritt

Når du søker hos oss, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det oppstår ingen rentepåslag eller ekstra kostnader. Det er bankene som betaler oss for muligheten for å gi deg et godt lånetilbud. Bankene garanterer for at de tilbyr minst like god rente om du søker gjennom oss som om du søker direkte hos bankene.

Personlig hjelp

Hvis du ønsker hjelp med lånesøknaden eller mer informasjon om de ulike lånevilkårene og tilbudene du kan få (eller har fått), kan du alltid få personlig hjelp og snakke med en erfaren lånebehandler. Vi er der for deg, og du får tak i oss på telefon 22 00 70 70. Vår kundetelefon er åpen fra 09.00 – 21.00 man-tors, 09.00-16.00 på fredager og 10.00-15.00 på lørdager.

Snakk om gjeld

Visste du at 1 av 10 nordmenn har økonomiske problemer? Det er normalt, men det er også skambelagt. Derfor skjuler de fleste problemene sine. Og når vi ikke møter problemene våre, og ikke er åpne om dem - gjør vi heller ikke noe med dem. La oss snakke om det! #Snakkomgjeld

Pressehenvendelser:

Kristoffer Gallefoss
Daglig leder
Mobil: 408 74 656
E-post: kristoffer.gallefoss@lendo.no