Instabank

Instabank

Instabank er en norsk bank som ble etablert i 2016 med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag. 

Instabank er en heldigital bank som tilbyr forbrukslån, lån med sikkerhet, kredittkort, forsikring og sparing. Instabank ASA har konsesjon fra Finanstilsynet, er medlem av bankenes sikringsfond og FINFO (Finansieringsselskapenes Forening).

Forbrukslån hos Instabank

Instabank kan via Lendo tilby forbrukslån fra 5.000 – 500.000 kroner. Pengene du låner kan benyttes til det du ønsker. Instabank tilbyr også refinansiering av dyre kredittkort eller smålån. Instabank gir en individuell rente basert på opplysninger innhentet ved kredittvurdering og informasjon oppgitt i lånesøknad.

Søker du hos Lendo skal Instabank ut fra dine opplysninger gi deg sitt beste lånetilbud. 

Kredittkort – Instapay Mastercard

Instapay Mastercard tilbyr en av markedets laveste renter for kredittkort, og er godt alternativ for deg som av og til betaler over tid. 

I tillegg til lav rente får du tilgang til egen nettbank der du kan overføre penger og betale regninger fra kortet. Instapay Mastercard tilbyr også en ny rabatt på inntil 5% hver måned i utvalgte kategorier.

Lån med sikkerhet hos Instabank

Med et lån med sikkerhet fra Instabank kan du låne fra 100 000 til 7,5 millioner med sikkerhet i boligen din. Dette gir deg bedre rente enn på et ordinært forbrukslån, og du får også mulighet til strekke lånet over lenger tid– noe som av og til er nødvendig. Lån med sikkerhet er et godt produkt for deg som skal refinansiere eller trenger lån til oppussing eller andre prosjekter, og Instabank har en digital og smidig prosess sammenlignet med ordinære boliglån.

Generelle vilkår hos Instabank: (forbrukslån)
Maksbeløp 500 000 kr
Alder 23-75 år
Nedbetalingstid nytt lån 0-5 år
Nedbetalingstid refinansiering 0-15 år
Minimum årsinntekt 250 000 kr
Minimum likningsår 2 år
Statsborgerskap Norsk eller bosatt i Norge i minimum 3 år
Etableringsgebyr 990-1990 kr
Termingebyr 40 kr
Fakturagebyr 0 kr
BankID Ja
BankID på mobil Ja
Avtalegiro Nei
eFaktura Ja
Forfallsdato 20.
Innfri lån kostnadsfritt Ja
Låneforsikring Ja
Gjennomsnittlig utbetalingstid 0-1 virkedag
Nettbank Ja

Ønsker du å få alle våre banker til å kjempe om å gi deg best mulig tilbud?

Søk om lån her Søk om kredittkort