Billån uten pant

Beste billån uten pant

Hvordan få markedets beste billån uten pant? Det kryr av lånetilbydere der ute som sloss om å kunne tilby deg det beste og billigste billånet, men det lønner seg ikke alltid å kaste seg på det første og beste tilbudet.
Billån Artikler Beste billån uten pant

Generelt vil du få bedre betingelser på et billån med pant i bilen. Dette fordi banken da har en sikkerhet i tilfelle lånet skulle misligholdes. Har du i tillegg egenkapital, vil renten du blir tilbudt være lavere enn om du skal låne 100 prosent av kjøpesummen.

Hvis du derimot skal kjøpe en litt eldre bruktbil til mellom 30 000 – 100 000 kroner, og vil låne hele kjøpesummen, kan det faktisk lønne seg med et billån uten pant i bilen. Selv om et billån uten pant som oftest vil ha en høyere rente, slipper du kostnaden med kasko på bilforsikringen når du tar opp et billån uten pant i bilen, og du kan selge bilen uten å måtte innfri panten først.

Se hvem som tilbyr markedets beste billån uten pant

Lendo kan hjelpe deg med å finne det beste billånet uten sikkerhet. Prøv Lendos billånskalkulator. Send deretter én enkel søknad, så videreformidler Lendo søknaden til en rekke ulike banker. Du får en oversiktlig liste med mulighet for flere lånetilbud. Lånetilbudene har en varighet på 30 dager og er helt uforpliktende. Du binder deg ikke til noe som helst før du eventuelt signerer et av tilbudene med BankID.

Billig billån

Den laveste effektive renten på billån uten egenkapital via Lendo ligger på 7,6 prosent. Renten du blir tilbudt avhenger av din inntekt, eksisterende gjeld og generelle betalingsevne. Prøv vår enkle billånskalkulator for å se omtrent hva lånet kommer til å koste deg i måneden.

Skal du kjøpe en bil til over 120 000 kroner, får du hjelp til å finne billigst billån på sammenligningstjenesten penger.no.