Boliglån - Låne penger til bolig

Kjøpe ny bolig eller få lavere rente på ditt boliglån?

Hvis du skal låne penger til å kjøpe ny bolig eller sjekke vilkårene på dagens boliglån, så anbefaler vi deg å bruke finn.no/okonomi. De hjelper deg å sjekke vilkårene hos flere banker. Det kan du spare mye på.

På jakt etter finansiering for å pusse opp?

Veldig mange baker oppussingen inn i boliglånet sitt, fordi det er den rimeligste måten å finansiere det på. Men hvis du betaler over 25 år, så er ikke selve oppusningen så gunstig lenger. En tommelfingerregel er å betale ned lånet innen du trenger å pusse opp igjen. Alternativt kan du ta opp et forbrukslån. Renten er høyere enn på boliglån, men du trenger ikke å stille sikkerhet i boligen, og søknadsprosessen er enklere. Søker du om lån via oss, sjekker vi rentene hos 16 ulike banker. Søk i dag og se hvilken rente kan du få før du bestemmer deg.
3 225 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 225 kr
Effektiv rente
11.31 %
Total kostnad
43 481 kr
Totalbeløp
193 481 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.
icon/tip
Om du søker om et nytt lån på for eksempel 80 000 kr, som du vil betale ned over 5 år kan du få en effektiv rente på 14,64%. Kostnaden blir 30 666 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 110 666 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår