Søk om billån

Med Lendo Billån kan du sammenligne og få oversikt over billån fra flere banker, slik at du kan finne beste billån for deg.
icon/valgSammenlign ulike alternativer
icon/bestUforpliktende
icon/gratisSe hva som passer ditt behov
icon/valgSammenlign
icon/bestUforpliktende
icon/gratisVelg selv
kr
?
Lånebehov
300 000 kr
Nominell rente
7 %
Effektiv rente
8,10 %
Estimert månedsbeløp
6 035 kr
Nedbetalingstiden er inntil 10 år, bilen kan ikke være eldre enn 15 år etter lånet er nedbetalt. Nominell rente på sikrede billån er flytende og varierer fra 6.05% til maksimum 8% nominell rente. Eksempel: Pris på bil 500 000 kr over 5 år, egenkapital 200 000 kr, effektiv rente 8,10%, totalpris over 5 år, 62 122 kr, totalt 362 122 kr.
Vis nedbetalingsplan
Schibsted Markteplaces logoer
Lendo er en del av Schibsted Marketplaces

Slik søker du om billån via oss

1
Søknad
Fyll ut informasjon om deg selv, og med ett klikk sender vi søknaden din til flere banker samtidig.
2
Motta tilbud
Blir søknaden innvilget, samler vi de beste tilbudene fra flere banker for deg, helt gratis.
3
Velg billån
Velg det tilbudet som passer deg best. Pengene utbetales direkte til selger.

Vi sammenligner lån fra disse bankene

SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS
Nordea
Bank Norwegian - en filial av NOBA Bank Group
Santander Consumer Bank
Morrow Bank
Avida
TF Bank
Lea bank

Anmeldelse av Lendo hos Trustpilot

Billån med eller uten sikkerhet?

Dersom du er usikker på hvilket billån du ønsker, behøver du ikke å tenke på det før etter du har sendt inn søknad, og eventuelt mottatt tilbud. Du søker nemlig både med og uten sikkerhet når du sender inn søknaden. På den måten kan du i fred og ro velge det lånet som er best for deg. Husk at det er helt uforpliktende og gratis å søke.

Rente på billån

Når du søker om billån hos oss, samler vi tilbud fra flere ulike banker for deg. Da blir det enklere å velge den beste renten. Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten du mottar vil derfor variere.

Finn det billigste billånet

Det mest tungtveiende kriteriet for hva vi kan kalle «det billigste» billånet i Norge, er den effektive renten. Jo lavere rente du får på billånet, jo mer kan du bruke på å betale ned selve lånet. Ved å sammenligne billån hos flere banker, kan du derfor finne det billigste billånet for deg. 

Egenkapital på billån

Det første spørsmålet mange spør seg når det gjelder billån, er om man må stille med egenkapital for å få innvilget lån til kjøpet. Det enkle svaret på dette er nei. Bankene krever ikke at du skal ha en viss sum penger på konto for at du skal få låne penger til bil, men du må være klar over at du må betale en høyere rente for et slikt lån enn du betaler på for eksempel boliglånet ditt. Her kan du lese mer om egenkapital til bil.

Ofte stilte spørsmål om billån

Kan jeg søke om billån gjennom Lendo?

Hvem kan ta opp billån?

Hvor mye kan jeg låne?

Hvordan og når utbetales billånet?

Kan jeg refinansiere billån?

Les mer om billån

Billånskalkulator

Billånskalkulator

Har du funnet drømmebilen og er på utkikk etter et billån? Kanskje lurer du på hvor mye du må ut med hver måned for å betjene billånet. Det kan du finne ut med vår billånskalkulator.

Gå til kalkulator
Rente på billån

Rente på billån

Hvis du skal kjøpe din første bil, eller aldri har hatt lån på tidligere biler, så kan det være vanskelig å vite hva som er en den typiske renten på billån.

Les mer om rente på billån
Beste billån

Hvordan finne det beste billånet?

Hvordan få markedets beste billån uten pant? Det kryr av lånetilbydere der ute som sloss om å kunne tilby deg det beste og billigste billånet, men det lønner seg ikke alltid å kaste seg på det første og beste tilbudet.

Les mer
Les alle artikler om billån ➜