Søk om billån - med og uten sikkerhet

Motta uforpliktende tilbud fra flere banker og velg det beste billånet for deg.
icon/valgSammenlign ulike alternativer
icon/bestUforpliktende
icon/gratisSe hva som passer ditt behov
icon/valgSammenlign
icon/bestUforpliktende
icon/gratisVelg selv
kr
?
Lånebehov
400 000 kr
Nominell rente
3,95 %
Effektiv rente
5,12 %
Estimert månedsbeløp
7 500 kr
Nedbetalingstiden er inntil 10 år, bilen kan ikke være eldre enn 15 år etter lånet er nedbetalt. Nominell rente på sikrede billån er flytende og varierer fra 2,95% til maksimum 4,95% nominell rente. Eksempel: Pris på bil 500 000 kr over 5 år, egenkapital 100 000 kr, effektiv rente 5,12%, totalpris over 5 år, 50 014 kr, totalt 450 014 kr.
Vis nedbetalingsplan
Schibsted-logoer
Lendo er en del av Schibsted
icon/tip
Tips! Skal du låne til bil? Forsikre deg om at du finner billånet med lavest rente, minst kostnader og best betingelser ved å sammenligne billån hos Lendo. Søk i dag!

Slik søker du om billån

lending/application
1
Søknad
Send inn en søknad gjennom søknadsskjemaet vårt. Dersom du lurer på noe kan du ringe oss på 22 00 70 70, eller sende en melding i chatten.
lending/processing
2
Behandling
Når første bank er ferdig med å behandle søknaden din får du beskjed av oss på sms/epost.
lending/loan
3
Velg lånet
Når alle bankene har behandlet søknaden din kan du velge det lånet som passer deg best.

Lendo sammenligner lån fra disse bankene

DNB
Nordea Direct
Santander Consumer Bank
Eika
Komplett Bank ASA
Avida
Bank2
TF Bank
BRAbank
Express Bank
Ikano
Instabank
Nordax
re:member
Svea Finans
Ya
Resurs Bank
Bluestep
Kraft Bank
Thorn
BN Bank
SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS
Northmill Bank
Danske Bank

Anmeldelse av Lendo hos Trustpilot

Billån med og uten sikkerhet

Er du usikker på om du ønsker et billån med eller uten sikkerhet, behøver du ikke å ta valget før etter at du har lagt inn en søknad og mottatt tilbud. Deretter kan du sammenligne i ro og fred hvilket billån som er best for deg.

Rente på billån

Når du søker om billån hos oss, samler vi tilbud fra flere ulike banker for deg. Da blir det enklere å velge den beste renten. Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten du mottar vil derfor variere. Her kan du lese mer om rente på billån.

Finn det billigste billånet

Det mest tungtveiende kriteriet for hva vi kan kalle «det billigste» billånet i Norge, er den effektive renten. Jo lavere rente du får på billånet, jo mer kan du bruke på å betale ned selve lånet. Ved å sammenligne billån hos flere banker, kan du finne det billigste billånet for deg. 

Flytt billånet og få lavere rente

Har du allerede et billån i dag, men lurer på om renten er litt høy? Da bør du sjekke om du kan få et bedre tilbud via oss og flytte billånet. Vi sammenligner billån fra flere banker, med og uten sikkerhet, slik at du får det billigste billånet. Søknaden er helt uforpliktende. 

Må jeg ha egenkapital for å få et billån?

Det første spørsmålet mange spør seg når det gjelder billån, er om man må stille med egenkapital for å få innvilget lån til kjøpet. Det enkle svaret på dette er nei. Bankene krever ikke at du skal ha en viss sum penger på konto for at du skal få låne penger til bil, men du må være klar over at du må betale en høyere rente for et slikt lån enn du betaler på for eksempel boliglånet ditt. Her kan du lese mer om egenkapital til bil.

Få svar på dine spørsmål om billån

Kan jeg søke om billån gjennom Lendo?

Hvem kan ta opp billån?

Hvor mye kan jeg låne?

Hvordan og når utbetales billånet?

Nyttige artikler om billån

Billånskalkulator

Billånskalkulator

Har du funnet drømmebilen og er på utkikk etter et billån? Kanskje lurer du på hvor mye du må ut med hver måned for å betjene billånet. Det kan du finne ut med vår billånskalkulator.

Gå til kalkulator
Rente på billån

Rente på billån

Hvis du skal kjøpe din første bil, eller aldri har hatt lån på tidligere biler, så kan det være vanskelig å vite hva som er en den typiske renten på billån.

Les mer om rente på billån
Beste billån

Hvordan finne det beste billånet?

Hvordan få markedets beste billån uten pant? Det kryr av lånetilbydere der ute som sloss om å kunne tilby deg det beste og billigste billånet, men det lønner seg ikke alltid å kaste seg på det første og beste tilbudet.

Les mer
Les alle artikler om billån