Nordax

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group

Nordax Bank er et varemerke innen NOBA Bank Group AB (publ) og har drevet virksomhet siden 2003. NOBA Bank Group er en nordisk spesialistbank som tilbyr inn- og utlånstjenester til privatpersoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spania, Holland og Tyskland. De står under tilsyn av Finansinspektionen og er et supplement til storbankene. De er eksperter på individuell kredittgivning og har spesialisert seg på et fåtall produkter hvor de har spisskompetanse.

Lån uten sikkerhet

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group, tilbyr lån via Lendo fra 10 000 kr og opptil 600 000 kr. Lånet er uten sikkerhet, et såkalt forbrukslån. Den aktuelle nominelle renten for Nordax forbrukslån ligger mellom 7,90 % og 19,90 %. Du kan velge en nedbetalingstid på opptil 5 år, og opptil 20 år hvis du skal refinansiere.

Renten fastsettes individuelt og påvirkes blant annet av lånebeløp, inntekt og økonomi.

Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du kan låne penger til hva du vil. Kanskje har du behov for å refinansiere andre kreditter, pusse opp badet eller kjøpe ny bil?

Lånebeskyttelse

Når du søker om lån, er det inkludert en gratis lånebeskyttelse de første to månedene. Lånebeskyttelsen fungerer som en forsikring for lånet hvis du skulle bli arbeidsledig eller sykmeldt, med opptil 10 000 kr per måned. Ved dødsfall betaler lånebeskyttelsen det gjenstående lånebeløpet opptil 600 000 kr. Etter de to første månedene koster lånebeskyttelsen 9,5 % av månedsbeløpet for lånet.

Generelle vilkår hos Nordax Bank:
Maksbeløp 600 000 kr
Alder 23-70 år
Nedbetalingstid nytt lån 0-5 år
Nedbetalingstid refinansiering 0-20 år
Minimum årsinntekt 150 000 kr
Minimum likningsår 2 år
Statsborgerskap Norsk eller bodd i Norge i minimum 3 år
Etableringsgebyr 949 kr
Termingebyr 65 kr
Fakturagebyr 0 kr
BankID Ja
BankID på mobil Ja
Avtalegiro Ja
eFaktura Nei
Forfallsdato 15.,20.
Innfri lån kostnadsfritt Ja
Låneforsikring Ja
Gjennomsnittlig utbetalingstid 1-4 virkedager
Nettbank Ja

Ønsker du å få alle våre banker til å kjempe om å gi deg best mulig tilbud?

Søk om lån her