Vilkår for bruk av Lendo

Disse vilkårene regulerer din bruk av sammenligningstjenesten til Lendo Part of Schibsted AS org. nr. 997 523 814. Lendo er en del av Schibsted ASA, org. nr. 933 739 384 . 

Om tjenesten

Lendo er en låneformidler som tilbyr en sammenligningstjeneste der du kan sammenligne lån og vilkår hos de banker som Lendo til enhver tid samarbeider med (“Tjenesten”). Gjennom å legge igjen en søknad kan du få tilbud om lån fra flere banker og långivere. På denne måten kan du sammenligne renter og vilkår fra flere aktører og velge det alternativet som passer deg best. Du kan benytte deg av Tjenesten når du vil refinansiere eksisterende lån og kreditter eller når du ønsker å ta et nytt lån. 

Kredittsjekk og informasjonsinnhenting 

Gjennom å benytte deg av vår Tjeneste godkjenner du, samt dine eventuelle medsøkere, at Lendo og de banker vi til enhver tid samarbeider med gjør en kredittsjekk av deg/dere. Du som hovedsøker er ansvarlig for at din medsøker har blitt opplyst om og godtar disse vilkårene. Du vil motta gjenpartsbrev for alle kredittsjekker som blir utført på ditt navn, i henhold til gjeldende lover og regler. Bankene som behandler lånesøknaden trenger ofte mer informasjon enn den du oppgir i lånesøknaden. Til det kan de bruke tilgjengelige kilder til å verifisere informasjon du har oppgitt, som for eksempel gjeld i Gjeldsregisteret (https://www.gjeldsregisteret.com/). Gjennom å benytte deg av vår Tjeneste godkjenner du også at vi under behandlingen av din søknad innhenter en kredittvurdering fra de långivere som vi samarbeider med, i den hensikt å fullføre låneformidlingen.  

Om Lendo

Tjenesten leveres av Lendo Part of Schibsted AS, (org.nr. 997 523 814) (“Lendo Norge”). Lendo Norge er hovedformidler av Tjenesten og driver Lendos tekniske formidlingsplattform. Lendo Norge har konsesjon som betalingsforetak og er under tilsyn av Datatilsynet og Finanstilsynet. 

Behandling av Personopplysninger

For Lendos behandling av personopplysninger, se Lendos personvernpolicy.