Lendo Gjeldfri

Lurer du på hvor raskt du kan betale ned på lånet ditt? Basert på forbruket ditt, kan vi gi deg en oversikt over hvor mye du har til overs eller går i minus i måneden. Da kan du enkelt se om du har mulighet til å betale ned ekstra på lånet ditt. Tjenesten er helt gratis å bruke.
  1. icon/valgLogg enkelt inn med Vipps
  2. icon/bestVelg kontoene du bruker
  3. icon/gratisSe hva du har til overs

Ved å bruke denne tjenesten godtar du vår personvernerklæring og at dataen din hentes fra tredjepartsintegrasjoner.

Gjeldsfri
Lendo er en del av Schibsted
Lendo er en del av Schibsted
Gjeldfri

Lendo Gjeldsfri

Lurer du på hvor raskt du kan betale ned på lånet ditt? Basert på forbruket ditt, kan vi gi deg en oversikt over hvor mye du har til overs eller går i minus i måneden. Da kan du enkelt se om du har mulighet til å betale ned ekstra på lånet ditt. Tjenesten er helt gratis å bruke!
  1. icon/valgLogg enkelt inn med Vipps
  2. icon/bestVelg kontoene du bruker
  3. icon/gratisSe hva du har til overs

Ved å bruke denne tjenesten godtar du vår personvernerklæring og at dataen din hentes fra tredjepartsintegrasjoner.

Min Lendo

Logg inn og få enda mer oversikt over egen økonomi.

Hva er Lendo Gjeldfri?

Lendo Gjeldfri er en tjeneste som gir deg oversikt over penger inn på konto og penger ut av konto, og viser hva du har til overs i måneden. Sammenstillingen er ment å gi oversikt over bevegelsene på dine kontoer, og er ikke å anse som rådgivning eller anbefalinger fra Lendo. Beløpet kan på frivillig basis brukes mot våre lånesøknader eller som en utregning på hvor raskt du kan betale ned et lån. Det er frivillig å benytte seg av kalkulasjonen og utregningene vi gjør på dine vegne, enten du velger å bruke de i en lånesøknad eller som oversikt over hvor raskt du kan betale ned et lån.

Hvorfor er tjenesten gratis?

Vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn og har lagd tjenesten for deg som vil ha en oversikt over forbruket ditt, enten du skal bruke det mot en lånesøknad, betale ned gjeld, eller til andre ting. Tjenesten er lagd for å hjelpe deg til å få oversikt over egen økonomi. I noen tilfeller kalkuleres det at du går i minus, eller ikke har nok til overs i måneden. Vi forstår at ikke alle måneder er like, og har du hatt enkelte store utgifter de siste månedene vil dette gjøre store utslag i vår utregning.

Hvordan behandler vi dine data?

Lendo lagrer kun godkjennelsen du har gitt oss til å hente ut dine data. Vi lagrer ingen opplysninger fra dine bankkontoer du gir oss tilgang til. Når du logger ut av tjenesten har vi ikke lengre tilgang på dine data. Les gjerne mer om hvordan vi behandler dine data under vår personvernerklæring. Har du spørsmål kan du nå oss på kundeservice@lendo.no

Flere tjenester

Hva er et kredittkort

Lendo Kredittsjekk

En kredittsjekk er en kontroll av betalingshistorikken din, som banker og andre låneinstitusjoner gjør for å sjekke om du er kredittverdig før de eventuelt tilbyr deg et lån. Her kan du kredittsjekke deg selv å se hvilken kredittscore du har.

Kredittsjekk deg selv
Beste kredittkort

Lendo Lånehelse

Ta tempen på hvordan økonomien din er med tjenesten Lendo Lånehelse. Sjekk om du har betalingsanmerkinger, usikret gjeld og hvordan du ligger an sammenlignet med andre. Tjenesten er gratis å bruke.

Sjekk lånehelsen din
Forsikringer på kredittkort

Lendo Boligverdi

Lurer du på hva boligen din er verdt? Sjekk estimert verdi på boligen med tjenesten Lendo Boligverdi, og følg med på utviklingen. Du logger enkelt inn med Vipps.

Sjekk boligverdien din