TF Bank

TF Bank

TF Bank er en norsk filial av TF Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet.  Virksomheten i Norge ble etablert i 1984 og er inne i sitt 36. driftsår i 2020. Selskapet holder til i Markeveien i Bergen sentrum.

TF Bank driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmenheten. Produktspekteret er rettet mot personkundemarkedet.

Forbrukslån fra TF Bank

TF Bank tilbyr forbrukslån via Lendo fra 5.000 – 500.000 kroner. Du kan låne penger til for eksempel oppussing av stue, kjøp av mc, refinansiere dyre kredittkort eller smålån. TF Bank setter en individuell rente basert på opplysninger innhentet ved kredittvurdering og informasjon oppgitt i lånesøknad.

Søker du hos Lendo skal TF Bank ut fra dine opplysninger gi deg sitt beste lånetilbud. 

Generelle vilkår hos TF Bank: (forbrukslån)
Maksbeløp 500 000 kr
Alder Fra 20 år
Nedbetalingstid nytt lån 0-5 år
Nedbetalingstid refinansiering 0-15 år
Minimum årsinntekt 150 000 kr
Minimum likningsår 2 år
Statsborgerskap Norsk eller bosatt i Norge i minimum 3 år
Etableringsgebyr 890 kr
Termingebyr 45 kr
Fakturagebyr 0 kr
BankID Ja
BankID på mobil Ja
Avtalegiro Ja
eFaktura Nei
Forfallsdato Valgfritt
Innfri lån kostnadsfritt Ja
Låneforsikring Ja
Gjennomsnittlig utbetalingstid 2 virkedager
Nettbank Nei

Kredittkort fra TF Bank

Eksklusive fordeler og ingen gebyrer. TF Bank kredittkort er kortet for deg som forventer mer av et kredittkort. Kortet er helt gebyrfritt verden over og inkluderer et stort rabattprogram og reiseforsikring. Få inntil 150.000 kr i kredittgrense.

La bankene kjempe om deg

Ønsker du å søke om lån eller kredittkort i alle våre banker inkludert TF Bank? Send inn én søknad om lån eller kredittkort, så videresender vi søknaden til flere banker. Søker du om lån vil bankene kjempe om å gi deg sitt beste tilbud.

Søk om lån her Søk om kredittkort