Søk om båtlån uten sikkerhet

  1. icon/bestSøk hos flere banker
  2. icon/valgVelg lånet som passer deg
  3. icon/gratisDet er gratis og uforpliktende
icon/best
icon/valg
icon/gratis
Har du hatt en drøm om å eie egen båt? Nå kan du få et båtlån uten pant, tilpasset dine behov. Vi samarbeider med flere banker som tilbyr markedets laveste rentesats. 
 
Schibsted-logoer
Lendo er en del av Schibsted
1 687 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
1 687 kr
Effektiv rente
13,82 %
Total kostnad
26 208 kr
Totalbeløp
101 208 kr

Lånerentene er individuelle i Norge, det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. 

Eksempel: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 11.19%, kostnad 37 988 kr, totalt 167 988 kr.

Hvorfor båtlån gjennom Lendo?

Båt under 7 meter som ikke er registrert i båtregisteret vil ikke kvalifisere til et båtlån med pant. Vi vil gi deg et lån uten krav om pant og det er mange grunner for at ekspertene i noen tilfeller anbefaler å velge et slikt lån ved kjøp av båt. Her er de viktigste:

  1. Lån inntil 100% av kjøpesummen
  2. Ingen krav om egenkapital
  3. Ingen krav til alder eller tilstand av båt
  4. Ingen krav til registrering i båtregisteret.
  5. Få oversikt over hvilke tilbud du kan få før du takker ja.

Søker du båtlån gjennom oss, så innhenter vi tilbud fra flere banker. En av de største fordelene er at du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen. Det betyr at egenkapital ikke er nødvendig! Har du funnet drømmebåten på FINN.no men mangler alt av finansiering, så kan drømmen fortsatt realiseres.

Ingen krav til alder eller tilstand av båt

Tar man opp båtlån med sikkerhet og pant i båten, så vil det ofte være krav fra banken til både alder og tilstanden av båten. Derfor kan det være at man ikke får finansiert kjøpet av den båten man har pekt seg ut, rett og slett fordi den er for gammel. Det er en av fordelene med å søke om forbrukslån for kjøp av båt, ettersom det ikke stilles krav til alder eller tilstand.

Søk om lån helt uforpliktende

Kjøper man seg en båt som er under 15 fot, og som heller ikke har en motor over 10 HK, så behøver man ikke registrere båten i båtregisteret. Dette er ofte tilfellet for båtlån uten pant. Man får altså utbetalt lånet og kan også tegne forsikring på båten uten at det stilles krav til registrering, forutsatt at de overnevnte kriteriene er oppfylt.

Enten du har bestemt deg for å søke om båtlån, eller bare er nysgjerrig på hvordan rentenivået er blant bankene, så kan du søke helt uforpliktende. Du vil innen kort tid motta en rekke lånetilbud i innboksen din, og kan bruke den tiden du trenger på å vurdere tilbudene. Har du ombestemt deg eller vurderer tilbudene om båtlån uten pant som ikke gode nok, så behøver du heller ikke takke ja. Tjenesten vår er både gratis og uforpliktende!

Les mer om båtlån

Båtlån

Hvilket lån til båt er best?

Det er lite som slår en varm og solfylt sommerdag ved sjøen. Det måtte i så fall være en varm og solfylt sommerdag PÅ sjøen – i din egen båt og da kan et lån til båt være løsningen. Mange drømmer om å eie sin egen båt, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste båtlånet. Men hvor finner du det?

Les mer om beste båtlån
Kjøpe båt

Skal du kjøpe båt? Disse ti punktene må du kjenne til

Du skal kjøpe båt, enten fritidsbåt eller fiskebåt, og den skal enten kjøpes i Norge eller utlandet – det er fort gjort å navigere feil. Følger du disse rådene unngår du skjær i sjøen. Du vet kanskje hvor du skal lete når du skal kjøpe båt, men vet du hva CE-merking er? Hvordan finner du ut om båten har heftelser og om den er stjålet? Og hva skal du se etter før du får drømmebåten i havn?

Les mer her
Båtlånskalkulator

Båtlånskalkulator

Har du lyst på båt, men lurer på hvor mye du kan låne? Test vår båtlånskalkulator her! Når du tar opp et båtlån med sikkerhet krever banken pant i båten for å låne deg penger. Når du tar opp et båtlån uten sikkerhet slipper du pant. Det betyr at du vet hvor mye du får låne før du bestemmer deg for å kjøpe båt.

Gå til båtlånskalkulator