Båtlån uten pant

Lån inntil 100% av kjøpesummen – Ingen krav til registrering i båtregisteret

Har du hatt en drøm om å eie egen båt? Nå kan du få et båtlån tilpasset dine behov. Vi samarbeider med 16 banker som tilbyr markedets laveste rentesats. Effektiv renten starter fra 7,55% og du velger selv nedbetalingstid. Søk og få tilbud fra opptil 16 banker – hva vil båtlånet koste deg?

3 374 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 374 kr

Effektiv rente
13.55 %
Kostnad pr mnd
874 kr
Total kostnad
52 446 kr
Totalbeløp
202 446 kr
icon/tip
Om du søker om et nytt lån på for eksempel 80 000 kr, som du vil betale ned over 5 år kan du få en effektiv rente på 14,64%. Kostnaden blir 30 666 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 110 666 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

Hvorfor båtlån gjennom Lendo?

Båt under 7 meter som ikke er registrert i båtregisteret vil ikke kvalifisere til et båtlån med pant. Vi vil gi deg et lån uten krav om pant og det er mange grunner for at ekspertene i noen tilfeller anbefaler å velge et slikt lån ved kjøp av båt. Her er de viktigste:

  1. Lån inntil 100% av kjøpesummen
  2. Ingen krav om egenkapital
  3. Ingen krav til alder eller tilstand av båt
  4. Ingen krav til registrering i båtregisteret.
  5. Få oversikt over hvilke tilbud du kan få før du takker ja.

Søker du båtlån gjennom oss, så innhenter vi tilbud fra 16 ulike banker. En av de største fordelene er at du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen. Det betyr at egenkapital ikke er nødvendig! Har du funnet drømmebåten på FINN.no men mangler alt av finansiering, så kan drømmen fortsatt realiseres.

Ingen krav til alder eller tilstand av båt

Tar man opp båtlån med sikkerhet og pant i båten, så vil det ofte være krav fra banken til både alder og tilstanden av båten. Derfor kan det være at man ikke får finansiert kjøpet av den båten man har pekt seg ut, rett og slett fordi den er for gammel. Det er en av fordelene med å søke om forbrukslån for kjøp av båt, ettersom det ikke stilles krav til alder eller tilstand.

Ikke krav til registrering i båtregisteret

Kjøper man seg en båt som er under 15 fot, og som heller ikke har en motor over 10 HK, så behøver man ikke registrere båten i båtregisteret. Dette er ofte tilfellet for båtlån uten pant. Man får altså utbetalt lånet og kan også tegne forsikring på båten uten at det stilles krav til registrering, forutsatt at de overnevnte kriteriene er oppfylt.

Søk om lån uforpliktende

Enten du har bestemt deg for å søke om båtlån, eller bare er nysgjerrig på hvordan rentenivået er blant bankene, så kan du søke helt uforpliktende. Du vil innen kort tid motta en rekke lånetilbud i innboksen din, og kan bruke den tiden du trenger på å vurdere tilbudene. Har du ombestemt deg eller vurderer tilbudene om båtlån uten pant som ikke gode nok, så behøver du heller ikke takke ja. Tjenesten vår er både gratis og uforpliktende!