Sammenlign lån til båt
  1. icon/valgVelg lånet som passer deg
  2. icon/bestFå lånetilbud fra opptil 15 banker
  3. icon/gratisDet er gratis og uforpliktende
icon/valg
icon/best
icon/gratis
Har du hatt en drøm om å eie egen båt? Nå kan du få et båtlån, uten pant, tilpasset dine behov. Vi samarbeider med 15 banker som tilbyr markedets laveste rentesats. 
 

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

Lånerentene er individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 5,95% til 29,9%. Effektiv rente varierer fra 6,82% til 48,76% dermed kan det være mye å spare på å velge det beste tilbudet.

3 262 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 262 kr
Effektiv rente
11.87 %
Kostnad pr mnd
762 kr
Total kostnad
45 700 kr
Totalbeløp
195 700 kr

Hvorfor båtlån gjennom Lendo?

Båt under 7 meter som ikke er registrert i båtregisteret vil ikke kvalifisere til et båtlån med pant. Vi vil gi deg et lån uten krav om pant og det er mange grunner for at ekspertene i noen tilfeller anbefaler å velge et slikt lån ved kjøp av båt. Her er de viktigste:

  1. Lån inntil 100% av kjøpesummen
  2. Ingen krav om egenkapital
  3. Ingen krav til alder eller tilstand av båt
  4. Ingen krav til registrering i båtregisteret.
  5. Få oversikt over hvilke tilbud du kan få før du takker ja.

Søker du båtlån gjennom oss, så innhenter vi tilbud fra 15 ulike banker. En av de største fordelene er at du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen. Det betyr at egenkapital ikke er nødvendig! Har du funnet drømmebåten på FINN.no men mangler alt av finansiering, så kan drømmen fortsatt realiseres.

Tar man opp båtlån med sikkerhet og pant i båten, så vil det ofte være krav fra banken til både alder og tilstanden av båten. Derfor kan det være at man ikke får finansiert kjøpet av den båten man har pekt seg ut, rett og slett fordi den er for gammel. Det er en av fordelene med å søke om forbrukslån for kjøp av båt, ettersom det ikke stilles krav til alder eller tilstand.

Søk om lån helt uforpliktende

Kjøper man seg en båt som er under 15 fot, og som heller ikke har en motor over 10 HK, så behøver man ikke registrere båten i båtregisteret. Dette er ofte tilfellet for båtlån uten pant. Man får altså utbetalt lånet og kan også tegne forsikring på båten uten at det stilles krav til registrering, forutsatt at de overnevnte kriteriene er oppfylt.

Enten du har bestemt deg for å søke om båtlån, eller bare er nysgjerrig på hvordan rentenivået er blant bankene, så kan du søke helt uforpliktende. Du vil innen kort tid motta en rekke lånetilbud i innboksen din, og kan bruke den tiden du trenger på å vurdere tilbudene. Har du ombestemt deg eller vurderer tilbudene om båtlån uten pant som ikke gode nok, så behøver du heller ikke takke ja. Tjenesten vår er både gratis og uforpliktende!

Båt lån

Hvilket lån til båt er best?

Det er lite som slår en varm og solfylt sommerdag ved sjøen. Det måtte i så fall være en varm og solfylt sommerdag PÅ sjøen – i din egen båt og da kan et lån til båt være løsningen. Mange drømmer om å eie sin egen båt, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste båtlånet. Men hvor finner du det?

Les mer her
Båt lån

Skal du kjøpe båt? Disse ti punktene må du kjenne til

Du skal kjøpe båt, enten fritidsbåt eller fiskebåt, og den skal enten kjøpes i Norge eller utlandet – det er fort gjort å navigere feil. Følger du disse rådene unngår du skjær i sjøen. Du vet kanskje hvor du skal lete når du skal kjøpe båt, men vet du hva CE-merking er? Hvordan finner du ut om båten har heftelser og om den er stjålet? Og hva skal du se etter før du får drømmebåten i havn?

Les mer her
Båt lån

Båtlånskalkulator

ar du lyst på båt, men lurer på hvor mye du kan låne? Test vår båtlånskalkulator her! Når du tar opp et båtlån med sikkerhet krever banken pant i båten for å låne deg penger. Når du tar opp et båtlån uten sikkerhet slipper du pant. Det betyr at du vet hvor mye du får låne før du bestemmer deg for å kjøpe båt.

Les mer her