Forbrukslån med lav rente

Finnes det forbrukslån med lav rente?

Boliglån har definitivt lavere rente enn forbrukslån, men i forhold til kredittkort kan du spare mye på å velge riktig forbrukslån. Så hvor finner du forbrukslån med lav rente og hvordan får du faktisk den laveste renten?
Forbrukslån Artikler Finnes det forbrukslån med lav rente?

Det finnes stadig flere tilbydere av forbrukslån, hvilket også gjør det stadig vanskeligere å få oversikt. Heldigvis finnes det noen som har gjort denne jobben lettere for deg. For hvis du benytter deg av en gratis sammenligningstjeneste som Lendo kan det være mye penger å spare.

Forskjell på rente mellom kredittkort og forbrukslån

Hvis du har full kontroll på økonomien din og betaler gjelden din i tide, er kredittkort et smart valg. Ulempen er den dagen du ikke har mulighet til å betale. Den gjennomsnittlige effektive renten på kredittkort ligger nemlig på omtrent 25 prosent.

Forskjellen på nominell og effektiv rente er at den nominelle er kun det du betaler i renter på selve lånet, mens effektiv er det du betaler i renter, kostnader og gebyrer som medkommer lånet. Når du skal søke om forbrukslån er det derfor den effektive renten du skal sjekke ekstra nøye.

Hos oss finner du fort ut at det kan være mye penger å spare i renter på å velge forbrukslån fremfor kredittkort. Vår gjennomsnittlige effektive renten på 14,6 prosent. Det betyr at hvis du har en kredittkortgjeld på 200 000, vil du kunne spare over 20 000 kroner i året på et forbrukslån med lavere rente.

Du kan også selv være med å påvirke renten, og tommelfingerregelen er at jo lengre nedbetalingsperiode, desto lavere blir den. Hos oss kan du få forbrukslån fra ca. 7,6 prosent effektiv rente, avhengig av løpetid og gebyrer. Da er den nominelle renten kun 6,99 prosent.

Hva koster et forbrukslån?

Før du søker om forbrukslån kan det være greit å vite omtrent hvor mye et forbrukslån vil koste deg hver måned. Test vår forbrukslånskalkulator slik at du får en pekepinn på hva som passer din økonomi.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Få forbrukslån med lav rente ved å sende én lånesøknad til en rekke banker

Ser du etter lav rente på forbrukslånet ditt er det mange gode grunner til å benytte oss:

Fordeler ved å benytte Lendo

  • Når du sender én søknad, sender vi den videre til mange banker for deg

  • Via Lendo er du garantert å få de beste vilkårene banken kan tilby deg

  • Når du får flere tilbud blir det enklere å velge det beste lånet for deg

  • Du binder deg ikke til noe før du signerer lånepapirene med BankID. Du kan med andre ord akseptere et lånetilbud, se på tilbudsbrevet og så bestemme deg

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000, og et godt råd er å søke om det du faktisk trenger og kan nedbetale. Det verste som skjer er at du kan bli nedjustert. Det beste er at du kan få det kjøkkenet eller badet du egentlig ønsker deg.

Ønsker du et forbrukslån med lav rente? I så fall – send en uforpliktende søknad i dag! Våre kundekonsulenter sitter klare til å hjelpe deg.