Forbrukslån kalkulator
Det kan være lurt å bruke litt tid på å finne ut hvilket lån som passer best for deg.
Forbrukslån Artikler Forbrukslån kalkulator

Vurderer du å ta opp et forbrukslån, er det fort gjort å bli forvirret blant alle tilbudene der ute. Det finnes ikke ett lån som passer alle, derfor kan det være lurt å bruke litt tid på å finne ut hvilket lån som passer best for deg. Ved å bruke en kalkulator for forbrukslån vil du få svar på hva du kan forvente av månedlige utgifter på forbrukslånet.

Folk har forskjellige behov, og det som passer deg best trenger ikke nødvendigvis være det som passer best for naboen. Kanskje er lavest mulig rente det viktigste for deg, mens det for andre igjen er viktigst med lengre nedbetalingstid og dermed et lavere månedsbeløp.

Se hva lånet koster med en kalkulator

Med en forbrukslånskalkulator kan du enkelt se hva lånet kommer til å koste deg i måneden. Du kan også bruke kalkulatoren til å sjekke hvor mye du kan spare ved å slå sammen annen gjeld i form av smålån, kredittkort eller handlekontoer i ett forbrukslån.

Du kan også bruke kalkulatoren til å sjekke hvor mye du kan spare ved å refinansiere annen gjeld med et forbrukslån. Beløpet som vises i lånekalkulatoren inkluderer både effektiv rente og avdrag.

Enkel å bruke

Det er svært enkelt å bruke vår forbrukslånkalkulator. 

3 225 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 225 kr
Effektiv rente
11.31 %
Total kostnad
43 481 kr
Totalbeløp
193 481 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Spørsmål om nedbetalingstid eller lånebeløp

Kalkulatoren gir deg svar på hva du kan forvente av månedlige utgifter på forbrukslånet. Den korteste nedbetalingstiden på et nytt forbrukslån søkt om gjennom oss er ett år, og den lengste er fem år. Skal du refinansiere gjeld du allerede har, så kan du søke om inntil 15 års nedbetalingstid. Da er det viktig å oppgi hvilken løpetid du har igjen på de eksisterende lånene dine.

Avhengig av lånebeløp bør du tilpasse nedbetalingstiden til hvor mye du kan betale hver måned. Dette hjelper lånekalkulatoren deg med å finne ut. Husk at du når som helst kan betale ned ekstra på et forbrukslån helt kostnadsfritt.

 

Fordeler med et sikret lån

Først og fremst så vil den største fordelen ved et lån med sikkerhet være at renten er lavere enn ved et usikret lån. Banken reduserer sin risiko ved utlån betraktelig når de har pant i verdiene dine, og dette kommer deg som kunde til gode gjennom lavere rente. Og her snakker vi ganske store forskjeller – et typisk boliglån vil i dagens marked ha en effektiv rente på mellom 2 og 4 prosent, mens et gjennomsnittlig forbrukslån (usikret lån) vil være rundt 15 prosent.

Derfor er lån med sikkerhet en stor fordel når det kommer til de større lånesummene, som man ofte trenger hvis man skal kjøpe seg bolig, hytte eller ny bil.

Digital prosess

Det vi gjør er simpelthen å hente inn lånetilbud for deg fra forskjellige banker. Ved hjelp av én søknad kan du altså få opptil 17 lånetilbud å velge mellom.  På den måten kan du sammenligne lån slik at du kan ta det beste valget av lån for deg. Lånetilbudene er helt uforpliktende og gyldige i 30 dager.

Du er garantert de samme vilkårene som ved å gå til en bank direkte, men fordi flere banker konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet er sannsynligheten større for bedre betingelser.  

Test vår kalkulator for forbrukslån og send inn din søknad om forbrukslån i dag.