Refinansiering uten sikkerhet
Har du kredittkortgjeld, smålån eller dyre handlekontoavtaler som du sliter med å få betalt ned? Da kan refinansiering uten sikkerhet være veien ut av gjeldsknipa.
Forbrukslån Artikler Refinansiering uten sikkerhet

Det er fort gjort å miste oversikten over den totale gjelden din. Særlig hvis du har flere kredittkort og har inngått ulike avbetalingsløsninger. Dette kan for eksempel være da vaskemaskinen brått sluttet å vaske eller da TV’n gikk i svart midt i filmen eller fotballkampen du så på.

Grunnene til at du har smålån her og der kan være mange. Uansett grunn vil det som oftest lønne seg å refinansiere gjelden, ved å samle gjelden i ett lån. Det gir deg bedre oversikt og en lavere lånekostnad totalt sett. Her kan det være mye å spare. Under kan du eksempelvis se hvor mye det er å spare ved å samle fire lån med høye renter til ett lån. Du kan også se i tabellen under at desto raskere du betaler ned gjelden desto billigere blir det for deg.

refinansiering

Lavere lånekostnader etter refinansiering

Ifølge Leifur blir folk veldig overrasket over renten de blir tilbudt hos Lendo, den er mye lavere enn hva de trodde sier han.

Faktisk er gjennomsnittsrenten på et kredittkort mellom 22 og 26 prosent. Da blir det fort dyrt. Veldig dyrt.
Oda
Kundekonsulent - Lendo

Et alternativ, om kredittkortgjelden din er så høy at du ikke klarer å håndtere den, er refinansiering gjennom Lendo.

Tjenesten fungerer slik at Lendo kontakter en rekke banker på dine vegne, hvor disse bankene kommer tilbake med et tilbud. Det fine med nettopp det er at bankene konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

Lurer du på hvor mye du kan spare? Sjekk med vår lånekalkulator hvor mye månedskostnaden din vil kunne bli ved en refinansiering.

3 225 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 225 kr
Effektiv rente
11.31 %
Total kostnad
43 481 kr
Totalbeløp
193 481 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Refinansier uten sikkerhet fra 10 000 – 500 000 kroner

Hos Lendo kan du søke om refinansiering fra 10 000 – 500 000 kroner. Dette kan du gjøre i en rekke ulike banker samtidig. Du fyller ut litt informasjon om deg selv som vil være å sender én søknad. Søknaden sender til 15 banken. 

Det er gratis å søke lån hos Lendo, og Lendo sine kundekonsulenter hjelper deg gjerne med å plukke ut det lånet som passer best for deg og din økonomi akkurat nå.