Refinansiering av kredittkort

Lønner det seg å refinansiere kredittkort?

Gjeld på flere små kredittkort, handlekontoer og avbetalingsordninger har som regel mye høyere rente enn det du kan få når du refinansierer til ett forbrukslån. Fordelen med å refinansiere kredittkort er at du kan spare penger.
Refinansiering Artikler Lønner det seg å refinansiere kredittkort?

Bare så det er sagt: Kredittkort er smart å bruke noen ganger, blant annet anbefaler Forbrukerrådet at du betaler reiser med det. Kredittkort er smart med den forutsetning av at du klarer å betale gjelden innen rentene begynner å løpe. For etter 30 dager starter de ofte høye rentene å påløpe. Sannheten er at en handlekonto fungerer akkurat som et kredittkort – hvis du ikke betaler, begynner rentene å løpe. Og på handlekontoer er renten gjerne enda høyere enn på kredittkort.

Kredittkortgjeld har høy rente

På både kredittkort og handlekontoer må du lese det som står med liten skrift i vilkårene. Du kan nemlig bli “lurt” fordi du kun ser på den nominelle renten, som er uten gebyrer og avgifter. Det du må se på og som ikke blir markedsført like aktivt er den effektive renten, som er inkludert gebyrer og avgifter. Denne kan være flere prosent høyere enn den nominelle.

Ved refinansiere kredittkort til et forbrukslån vil du i de aller fleste tilfeller få lavere rente enn hva du allerede har i dag. Det kan være vanskelig å finne den laveste renten. Istedenfor å sende mange søknader til mange banker, hvorfor ikke heller sende én søknad til oss som sender den videre for deg?

Hos oss får du lav rente på refinansiering av kredittkort

Ved å søke om refinansiering uten sikkerhet gjennom oss, sendes søknaden til flere banker.

Det betyr at hvis du har en samlet kredittkortgjeld på 200 000, og får 10 prosent lavere rente etter å ha søkt om lån gjennom oss, så vil du spare 20 000 kroner i året. Her kan du se et regneeksempel på hvor store renteutgifter du kan spare årlig ved å refinansiere.

Renter / Lån 50 000   250 000   400 000
  Årlige renteutgifter ved 25 prosent   25 000   62 500   100 000
  Årlige renteutgifter ved 15 prosent   15 000   37 500   60 000
  Årlige renteutgifter ved 7,6 prosent   7600   19 000   30 400

Hva blir ny månedskostand etter refinansiering

Ved å teste vår forbrukslånskalkulator får du en indikasjon på hva din nye månedskostnad vil bli etter at du har refinansiert kredittkortene dine.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Uforpliktende å søke om refinansiering

Du forteller litt om deg selv i vårt søknadsskjema. Når vi har fått all informasjonen vi trenger, sendes søknaden din videre til bankene. Så snart de har ferdigbehandlet søknaden, mottar du tilbudene. Tilbudene du får er gyldige i 30 dager, og det er helt kostnadsfritt. Du står for øvrig helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, eller takke nei til samtlige. Og å søke er selvfølgelig helt uforpliktende.

Å søke om refinansiering gjennom oss er gratis, og du kan få låne fra 10 000 til 500 000 kroner. Sender du søknaden nå behandles den fortløpende av bankene og du får beskjed når lånesøknaden er ferdig behandlet.

Vil du samle kredittkortgjelden din eller andre smålån? Send en uforpliktende søknad om refinansiering av kredittkort i dag. Det er helt trygt: Du binder deg ikke til noe før du har signert lånepapirene med BankID.

La bankene konkurrere om deg

Det er vanskelig å sitte med følelsen av maktesløshet, når regninger med skyhøye renter dumper ned i postkassen. Om du opplever noe av det samme, kan løsningen være refinansiering. Jeg ser hver dag personer som refinansierer dyr gjeld få lavere rente enn hva de har i dag, lengre nedbetalingstid og dermed lavere månedsutgifter. Sharon Lavie, Forbrukerøkonom i Lendo sier også at du får færre gebyrer om du har samlet all gjeld i ett lån og bedre oversikt med én faktura.

Vi ser hver dag personer som refinansierer dyr gjeld få lavere rente enn hva de har i dag, lengre nedbetalingstid og dermed lavere månedsutgifter. Du får færre gebyrer om du har samlet all gjeld i ett lån og bedre oversikt med én faktura.

Siden det er mange ulike banker som får søknaden din, konkurrerer de om å gi deg det beste tilbudet. Hvilket av de tilbudene som faktisk er best kan noen ganger være vanskelig å se, men kundekonsulentene våre bistår deg med all hjelp du ønsker.

Vil du samle kredittkortgjelden din eller andre smålån? Send en uforpliktende søknad om å refinansiere kredittkort i dag. Det er helt trygt: Du binder deg ikke til noe før du har signert lånepapirene med BankID.