Hvor er det best å refinansiere lån?

Hvor er det best å refinansiere lån?

Du har kanskje vurdert å refinansiere dyre smålån eller kredittkort og lurer på hvilken bank som er best på akkurat refinansiering? Bankene vurderer hver kunde individuelt og derfor kan der være slik at i en bank hvor du får god rente, kan andre få dårlige – og i en bank andre får god rente, kan du få dårligere. Derfor bør du søke i flere banker når du skal refinansiere lån. Den enkleste måten å gjøre det på, er å bruke en sammenligningstjeneste.

Alle som har utestående kreditt på smålån, kredittkort, handlekontoer og andre forbrukslån har de samme utfordringene: Det er vanskelig å få oversikt, det påløper gebyrer på hvert enkelt lån og kredittkort, og renten er gjerne en god del høyere enn du ønsker.

Hvorfor skal jeg refinansiere?

Gjør hverdagen og privatøkonomien din mer forutsigbar ved å refinansiere. Slå sammen alle smålån, kredittkort og handlekontoer i ett slik at du får bedre oversikt – kun en regning å forholde deg til og aller viktigst – ofte lavere rente enn du har i dag. Du får selvsagt ikke mindre gjeld om du refinansierer, men du får færre utgifter. Det gir deg mer penger, som du kan bruke til å nedbetale lånet ditt raskere.

Det er mange banker som tilbyr refinansiering av lån, men alle tilbudene er ikke like gode. Det er tungvindt og en tidkrevende prosess å skulle søke i flere banker  for å finne det beste lånetilbudet – derfor har det blitt vanlig å benytt en sammenligningstjeneste i stedet. Lendo sender din lånesøknad til mange banker og du mottar inntil 17 tilbud som du i ro og mak kan evaluere – dermed vil du kunne se hvilket lånetilbud som passer best for deg.

Les 5 gode grunner til å refinansiere forbrukslån via Lendo.

Refinansiering av lån via Lendo

Når du søker om refinansiering via Lendo kan du få en nominell rente helt ned i 6,99 prosent. Det tilsvarer en effektiv rente på omtrent 7,6 prosent – dette avhenger av gebyrer og løpetid. Det er gjerne den nominelle renten bankene markedsfører seg med, men det er den effektive renten du må vite hva er fordi denne er inkludert alle kostnader og gebyre.

La oss si du har en samlet gjeld på kredittkort og forbrukslån på 250 000 kroner, til en gjennomsnittlig effektiv rente på 25 prosent. Hos Lendo er den gjennomsnittlige effektive renten på innvilgede lån på 14,6 prosent. Det betyr at kan du spare 25 000 kroner i året ved å refinansiere kredittgjeld hos Lendo. Sjekk hvor mye refinansieringslånet vil koste deg per måned.

3 374 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 374 kr

Du sender én søknad  – Lendo gjør resten

Via Lendo kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, og bare så det er sagt: Å søke er helt uforpliktende. Du binder deg ikke til noe før du har undertegnet gjeldsbrevet med BankID.

Har du spørsmål om refinansiering? I så fall er kundekonsulentene til Lendo klare til å hjelpe deg. Når du søker om refinansiering av lån via Lendo, konkurrerer bankene om å gi deg det beste tilbudet.

Søk om lån her