Søk pa telefon
22 00 70 70
22 00 70 70 Vi er åpent fra 09.00 til 16.00. Du kan kontakte oss her

Refinansiering

Slik refinansierer du dine smålån og får bedre vilkår!

Hos Lendo kan du få hjelp til refinansiering av smålån og kredittkortgjeld. Ved å refinansiere og samle smålån får du vanligvis en mye lavere rente, og du blir kvitt unødvendige gebyrer og rentekostnader.

Ved å samle smålån til ett forbrukslån vil du i tillegg kun få én långiver å forholde deg til og kun én faktura. Det gir deg en bedre oversikt over økonomien din.

Vi lar opptil 10 banker gi deg tilbud på refinansiering via én søknad. Slik kan du enkel velge det beste lånet for deg.

Derfor bør du samle alle dine smålån

Vi kjøper ofte hvitevarer, elektronikk og andre forbruksvarer på kredittkort eller ved hjelp av smålån. For mange blir dette fort en dyr løsning. Selv om beløpene i utgangspunktet er små, kan månedskostnaden bli høy når alle renter og gebyrer tas med.

Hvis du har gjeld på flere kredittkort eller smålån hos flere ulike långivere, vil du sannsynligvis ha mye å tjene på å samle lånene hos én bank. Det gjør du via en refinansiering.

Lendo kan hjelpe deg med refinansiering av smålån og kredittkortgjeld. Slik vil du normalt kunne få en lavere rente og bli kvitt unødvendige fakturagebyrer og rentekostnader. I tillegg får du bare én långiver og én faktura å forholde deg til. Det gir deg en bedre oversikt over økonomien din.

Slik fungerer en refinansiering

Det kan være tidkrevende å skulle gå gjennom alle de ulike lånetilbyderne på egen hånd. Hos Lendo får du hjelp til å finne fram til den banken som passer best for akkurat deg og dine behov. Kryss av for refinansiering i søknadsskjemaet, fyll ut skjemaet og la oss sende søknaden om refinansiering til flere banker, helt kostnadsfritt. Deretter velger du det tilbudet som passer deg best.

Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er helt uforpliktende. Banken du velger tar seg vanligvis av prosessen med å innfri smålånene dine, som en del av refinansieringen. Slik blir du enkelt og greit sittende igjen med ett lån, større oversikt og adskillig lavere kostnader.

Du kan låne inntil 500 000 kroner hos Lendo. Svar får du i løpet av 24 timer, og tilbud er gyldige i 30 dager.

Les mer om hvor enkelt det er å søke forbrukslån hos Lendo

Hjelp til refinansiering og lånesøknad

Hvis du ønsker hjelp med refinansiering og lånesøknad, kan du få personlig hjelp hos oss. Du kan få snakke med en lånebehandler som har erfaring med refinansiering. Du kan også få snakke med en lånebehandler for å få mer informasjon om de tilbudene du kan få, eller har fått.

Trygg refinansiering

Lendo er en trygg, norsk aktør som eies av Schibsted-konsernet og FINN.no. Hos Lendo står forbrukervennlighet i høysetet. Det er viktig både å finne de beste løsningene, og at selve søknadsprosessen går smertefritt.

Søk om refinansiering av smålån her.

Refinansiering hos Lendo kan lønne seg!

Bruk vår lånekalkulator til å regne ut dine kostnader, eller søk refinansiering direkte via søknadsskjemaet på denne siden.

Lån inntil 500 000 kr!

Nei Ja

Lånebeløp

10 000 kr
500 000 kr
150 000

Nedbetalingstid

3 år
15 år
1 315 kr pr mnd
* Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl geb 900 kr, totalt 195 720 kr.)
Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%.