Velg det beste lånet for deg

 1. icon/valgVi samarbeider med flere banker
 2. icon/bestPersonlig oppfølging
 3. icon/gratisGratis og uforpliktende
 4. icon/valgLån fra 100 000 kroner

Effektiv rente 7,5 %, 610.000 kr, o/23 år, kostnad: 645 577 kr, totalt: 1 255 577 kr.

Kontaktskjema

Fyll i skjema hvis du ønsker at vi skal kontakte deg for en uforpliktende prat om muligheter for lån med sikkerhet i bolig.

  Banker vi samarbeider med

  Bluestep
  Instabank

  Anmeldelser av Lendo hos Trustpilot

  Lån med sikkerhet

  Dersom du ønsker et lån over 500 000 kr, har flere store forbrukslån og kreditter, eller har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, kan det være vanskelig å få lån. Eier du bolig kan du stille boligen som sikkerhet når du søker om lån. Dette betyr at du pantsetter noe av verdien, slik at banken reduserer sin risiko dersom en skulle misligholde lånet. Dette er i motsetning til et lån uten sikkerhet, hvor du ikke behøver å stille sikkerhet i eiendeler.

  Å ta et lån med sikkerhet i boligen sin betyr ikke at man må bytte eller flytte på boliglånet sitt, flere banker har mulighet til å ta andreprioritets pant i boligen din som betyr at lånet er et tillegg til det eksisterende boliglånet.  

  Fordeler med lån med sikkerhet

  Først og fremst så vil den største fordelen ved et lån med sikkerhet i bolig være at renten er lavere enn ved et usikret lån. Banken reduserer sin risiko ved utlån betraktelig når de har sikkerhet i verdiene dine, og dette kommer deg til gode gjennom lavere rente. 

  Har du betalingsanmerkninger eller veldig høy gjeld vil også et lån med sikkerhet i bolig kunne hjelpe deg med å få lån. 

  Hvor mye kan jeg låne?

  Hvor mye du kan låne med sikkerhet i boligen kommer ann på belåningsgraden og verdien på boligen. Du kan låne maksimalt 85 % av boligens verdi. I tillegg vil inntekten din spille inn på størrelsen på lånet, da du ikke kan låne mer enn 5 ganger inntekt som hovedregel. Her spiller også andre ting inn, slik som hvor mange baren du har, utgifter, fast jobb osv. 

  Refinansiere lån med sikkerhet i bolig

  Å refinansiere betyr i utgangspunktet at du tar opp et nytt lån for å dekke gammel gjeld i bytte mot bedre vilkår, slik som lavere rentevilkår og gunstigere nedbetalingforløp.

  Refinansiering av lån med pant i bolig gjøres som regel fordi du ønsker lavere månedlige utgifter, eller å frigjøre kapital til større prosjekter slik som oppussing, reiser eller andre ting som krever kapital.

  Selv om du har høy gjeld eller betalingsanmerkning, kan vi forsøke å hjelpe deg med å finne riktig bank for dine behov. Fyll ut kontaktskjema så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

  Ofte stilte spørsmål

  Hva er kriteriene for å søke om refinansiering med sikkerhet i bolig?

  Hvorfor burde jeg søke om lån med sikkerhet i bolig?

  Er det noen kostnader tilknyttet å søke?