Refinansiering

Fordelene med å refinansiere dine kredittkort, smålån og forbrukslån er:
  • En lavere rente enn du har i dag
  • Lengre nedbetalingstid og dermed lavere månedsutgifter
  • Færre gebyrer hvis du samler alt i ett lån
  • Bedre oversikt med én faktura

Sjekk hva du kan spare

kr
21 720 kr
Å be om tilbud er helt uforpliktende
icon/tip
Om du søker om et lån på for eksempel 150 000 kr, som du vil betale ned over 6 år kan du få en effektiv rente på 13,4%. Kostnaden blir 64 361 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 6 årene blir på 214 361 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

Hva er refinansiering?

Å refinansiere er å ta opp et nytt lån for å betale ned et eller flere eksisterende lån. Det kan være et gammelt forbrukslån, flere smålån, kredittkortgjeld eller handlekontoer. Ofte er det mye penger å spare på å refinansiere gammel gjeld.

Hvorfor skal jeg refinansiere?

Det sterkeste argumentet for å refinansiere, er for å få en lavere rente, selv om det kan være en tidkrevende og tungvint prosess. Men søker du om refinansiering hos oss gjør vi hele prosessen for deg, uten at det koster deg en krone! Vi samler tilbud fra alle bankene i vårt nettverk slik at du enkelt kan velge det beste tilbudet. Et annet viktig argument for å refinansiere er å få bedre oversikt. Flere smålån og kredittkort med flere renter og gebyrer kan være forvirrende. Ved å refinansiere, samler du all gjelden din i ett lån med ett gebyr og èn rente. En refinansiering gir deg ikke mindre gjeld, men det kan gi deg store besparelser, og kan gi deg en fin mulighet til å nedbetale gjelden din raskere.

Refinansiering av lån hos oss

Når du søker om refinansiering hos oss kan du få en effektiv rente helt ned til 6,3 prosent. Det tilsvarer en nominell rente på ca 5,95%. Til tross for at bankene ofte markedsfører seg med den nominelle renten, er det den effektive renten som er viktig for deg, som inkluderer alt av kostnader, gebyrer og nedbetalingstid. Om du for eksempel har en samlet kredittkort- og forbrukslånsgjeld på 250 000 kroner, er det ikke uvanlig med en gjennomsnittlig effektiv rente opp mot 25 prosent, og da er det mye å spare på en refinansiering! Hos oss er den gjennomsnittlige effektive renten på innvilgede lån 15 prosent. Ved å bruke fem minutter på en søknad til oss, kan du altså spare 25 000 kroner i året.