Lendo Østerrike
Østerrike er den seneste utvidelsen av Lendo og sammenligningstjenesten vår. Lendo utvidet til Østerrike i 2019, og har allerede rukket å bli en stor suksess.
Om Lendo Artikler Lendo Østerrike

I Østerrike fantes det sammenligningstjenester for renter på lån, men med Lendo kan østerrikske låntakere nå sammenligne komplette lånetilbud som omfatter vilkår og omkostninger i tillegg til renter.

Lendo har dermed fylt et vakuum på det østerrikske markedet for nettbaserte finansielle tjenester. Det er vi i Lendo Norge stolte av å ha bidratt til. 

Uansett om du har bruk for et lån til en ny bil, nye møbler, en gjennomgående renovering eller hva som helst annet, kan Lendo hjelpe deg med å hente inn lånetilbud. Alt du trenger å gjøre er å bruke et par minutter på å fylle ut en lånesøknad. Deretter kan du forvente personlige lånetilbud innen ett døgn.

I Østerrike sammenlignes lån

Lendo har ikke vært lenge på det Østerrikske markedet, men vi ser allerede gode tendenser. Østerrikske låntakere er glade for å ha en mulighet til å få gjort en «kreditvergleich», som er det tyske ordet for sammenligning av lån. 

I Østerrike brukes ordet «kredit» som en betegnelse på lån i langt større grad enn i Norge. I Norge bruker vi heller ordet «lån» når det dreier seg om et større lånebeløp med lenger nedbetalingstid, som for eksempel privatlån, boliglån eller refinansieringslån

Nå kan østerrikerne, akkurat som oss i Norge, spare penger ved å refinansiere lånene sine. Gjennom Lendo Østerrike, kan de søke om «umschuldung» – eller refinansiering – noe du også enkelt kan gjøre her på denne siden.