Lendo Sverige

Lendo Sverige

Lendo ble grunnlagt i 2007. Det skjedde i Sverige, der det på det tidspunktet var svært få aktører som jobbet for å digitalisere lånemarkedet til fordel for kundene. Det gjorde Lendo noe med i Sverige, med sin digitale sammenligningstjeneste for lån.
Om Lendo Artikler Lendo Sverige

Lendo er i dag en veletablert merkevare i det svenske markedet, der vår omfattende erfaring har gjort oss til til Sveriges største sammenligningstjeneste for lån. I skrivende stund samarbeider Lendo med over 25 banker og lånetilbydere i Sverige. Bare i løpet av fjoråret hjalp Lendo mer enn en million svensker med å spare når de «lånade pengar»

Våre kollegaer i Sverige holder til i Stockholm sentrum, like ved sentralstasjonen. 

Lendos mål er å skape et transparent og gjennomsiktig lånemarked. Det gjelder ikke kun på det svenske markedet, men også det danske. Lendo har forandret svenske forbrukeres tilgang til lån. Nå er det danskenes tur til å få overtaket på bankene, og la bankene kjempe om dem. 

På bare ett år hjalp Lendo svenskene med å spare 500 millioner kroner på lån. Det er altså mye å spare ved å sammenligne lån. Det er også mye å spare på refinansiere og samle lånene sine i ett lån. 

I Sverige er det ikke bare private forbrukere som får merke Lendos fordeler. Lendo Sverige hjelper også startups og ildsjeler med å finne de beste bedriftslånene (företagslån)

Vi kan lære mye av svenskene

I Sverige har det blitt like vanlig å "samla lån" som å sammenligne tilbud i butikkene. Det er viktig å være kritisk til bankene og til forskjellige lånetilbud. Velger du å sammenligne lånetilbud, øker du mulighetene for å finne det beste lånet på markedet. 

Vil du også gå i svenskenes fotspor? Eller i det minste finne et billigere lån enn du kan få i banken din? Det kan du søke om her på denne siden. Vi samler lånetilbud fra inntil 15 forskjellige banker til deg på ett døgn. Tjenesten er gratis og uforpliktende.