Lendo Danmark

Lendo Danmark

Lendo Danmark har rukket å bli en stor suksess på kort tid. Hvert år hjelper Lendo et stort antall dansker med å finne det rette lånet for dem.
Om Lendo Artikler Lendo Danmark

Altfor lenge har de i Danmark, som i andre land, hatt altfor stor tillit til bankene, slik at forbrukerne altfor ofte har trukket det korteste strået. Men den digitale utviklingen har gjort at det nå – gjennom Lendos sammenligningstjeneste for lån – er mye lettere å få oversikt, og å velge det beste lånet. 

Alle de danske bankene Lendo samarbeider med er seriøse aktører, og er under tilsyn av Finanstilsynet. Slik sikrer vi at danske forbrukere kan føle seg trygge på ikke bare å få det beste lånet de kan få når de bruker Lendos sammenligningstjeneste, men også at den långiveren de velger holder det de lover.

Lendo fortsetter å vokse. Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 2007, og er nå Nordens største sammenligningstjeneste for lån. Lendo er nå en veletablert merkevare i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og har nylig også etablert seg i Østerrike. Lendos hovedmål er å hjelpe forbrukere med å finne det beste lånet for dem. Det gjør vi ved å endre maktbalansen på lånemarkedet ved å skape et mer transparent marked, og gi forbrukerne en fordel overfor bankene ved å la bankene kjempe om dem, heller enn motsatt. 

Mye å spare på å gjøre som danskene

Det er mye å spare på å gjøre som danskene. Du kan også samle lån i dag, enkelt og raskt. Der du før i tiden måtte møte opp fysisk i banken for å søke lån, kan du i dag enkelt innhente tilbud fra mange forskjellige banker, og selv velge det beste lånet for deg i ro og mak, eller få hjelp av våre kunderådgivere, som mer enn gjerne gir de tips og gode råd på veien. 

 

Vi i Lendo Norge er stolte av å være en del av noe større, sammen med våre danske kolleger. Lendo er nå Nordens største sammenligningstjeneste for lån.