Lendo banker

Send én felles søknad til alle banker vi innhenter tilbud fra

Lendo gjør jobben enklere for deg. Lendo har til enhver tid samarbeid med en rekke banker.

Med én enkel søknad, tar Lendo jobben med å skaffe deg opp til 16 lånetilbud – uten at det koster deg noe. I retur får du en oversiktlig liste med lånetilbud fra flere banker. Når du søker via Lendo, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde kontaktet banken direkte. Fordelen er at bankene vet at de konkurrer om deg og derfor er muligheten til å få lavere rente stor.

Dette er bankene Lendo samarbeider med:

Avida

Avida er et svensk kredittmarkedsforetak som har tilbudt finansielle løsninger for både privatpersoner og bedrifter siden oppstarten i 1983. Avida har kontorer i Stockholm og Gøteborg, med filialer i Oslo og Helsinki.

Les mer om Avida

Bank2 ASA

Bank2 ASA er en nisjebank som ble etablert i 2005. Banken har spesialisert seg på å tilby bransjetilpassede løsninger til privatpersoner som har behov for et alternativ til andre banker.

Les mer om Bank2 ASA

BN Bank

BN Bank er eid av SpareBank1-banker og har sitt hovedkontor i Trondheim, samt et kontor i Oslo. Vi er en landsdekkende bank uten fi lialer, hvor du som kunde kan gjøre det du trenger via nett og telefon.

Les mer om BN Bank

BRAbank

BRAbank er en ambisiøs, norsk bank som fokuserer på gode brukeropplevelser og god kundeservice. Et lån i BRAbank betyr trygghet, ansvarlighet og fleksibilitet.

Les mer om BRAbank

DNB

DNB Bank ASA er Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern. Vi tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Les mer om DNB

Easybank

Easybank så dagens lys i 2016, men har egentlig drevet bank siden 2003 under navnet Verdibanken. Banken har produkter innenfor sparing, finansiering og betalingsformidling mot personmarkedet, organisasjoner og bedrifter.

Les mer om Easybank

Eika Bank

Eika Kredittbank AS leverer usikrede lån, billån, kredittkort, verdikort samt drifter debetkortløsningene til lokalbankene i Eika Alliansen og deres kunder. Eika Kredittbank AS er et 100% eiet selskap av Eika Gruppen AS som i sin tur eies av ca 60 selvstendige norske sparebanker. 

Les mer om Eika Bank

Express Bank

Exspress Bank er en nordisk bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Banken fikk sitt første kontor i Norge i 2008, men ble etablert i Danmark allerede i 1981. I dag er Exspress Bank en del av BNP Paribas Personal Finance med 27 millioner kunder i over 30 land.

Les mer om Express Bank

Ikano Bank

Ikano Bank er eid av familien Kamprad, etterkommerne av IKEAs grunnlegger, og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Den norske avdelingen ble etablert i 1991 og holder til i Asker. Ikano Bank ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder, og tilbyr enkle og attraktive løsninger.

Les mer om Ikano Bank

Instabank

Instabank er en ren digitalbank som tilbyr fleksible forbrukslån, refinansiering og lån til kjøretøy og båt. Instabank ble etablert i 2016 av tre norske gründere, med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag.

Les mer om Instabank

Kraft Bank

Kraft Bank hjelper folk som har en kompleks økonomi eller økonomiske utfordringer. Kraft Bank tilbyr refinansiering av lån med pant i bolig til personer som på grunn av utfordrende økonomi ikke får finansiering i ordinær bank. Kraft Bank tilbyr en grundig økonomisk gjennomgang for å finne en løsning som er bedre for kunden. Kraft Bank behandler alle kunder med respekt.

Les mer om Kraft Bank

Nordax Bank

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank med cirka 120 000 lånekunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Nordax driver hele sin virksomhet fra kontoret i Stockholm, og tilbyr konkurransedyktige lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner.

Les mer om Nordax Bank

Nordea Direct

Nordea Direct tilbyr gode betingelser og enkle løsninger på nett og mobil. Nordea Direct har et fullt spekter av banktjenester og er blant Norges største tilbydere av forbruksfinansiering. Det skal være raskt, enkelt og trygt å ta lån hos oss. Nordea Direct er en del av Nordea, som er en av Europas største banker.

Les mer om Nordea Direct

Northmill Bank

Northmill er en svensk bank som ble grunnlagt i Stockholm i 2006.  De åpnet sitt norske kontor i 2020, og startet med utlån i Norge i 2021.

Les mer om Northmill Bank

Re:member

Re:member tilbyr kredittkort og forbrukslån fra EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB, som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard AS ble etablert i 1999 da Sparebank 1 kredittkort og Sparebankkort ble slått sammen, og er i dag et av Norges største kortselskap.

Les mer om re:member

Resurs Bank

Resurs Bank er en av Nordens raskest voksende nisjebanker. Banken ble etablert i 1977 og tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatmarkedet. Resurs Bank er også en stor aktør innen retail finance, med over 5 millioner kunder.

Les mer om Resurs Bank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av spanske Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern. Den nordiske enheten har hovekontor på Lysaker. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, men tilbyr også kredittkort og forbrukslån.

Les mer om Santander Consumer Bank

Sparebank 1 Finans Midt-Norge

SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS er en ledende leverandør av finansieringsløsninger. Vi tilbyr leasing, næringslån, salgspantlån og fakturasalg til bedrifter og privatpersoner.

Les mer om Sparebank 1 Finans Midt-Norge

Svea Finans

Svea Finans er en del av det svenske Svea-konsernet, og tilbyr tilpassede løsninger innen inkasso, reskontoadministrasjon og finansiering. Svea Finans ble etablert i Stockholm i 1981, og har i dag kontorer flere steder rundt om i Europa.

Les mer om Svea Finans

TF Bank

TF Bank er en norsk bank med hovedkontor i Bergen, som har drevet landsdekkende utlånsvirksomhet siden 1984. Bankens produktspekter er rettet mot personkundemarkedet, med spesiell fokus på forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet.

Les mer om TF Bank

Thorn Privat Finans

THORN Privat Finans har vært en aktør i det norske markedet siden 1975, og er nå en del av det danske konsernet 3C Retail. THORN tilbyr finansielle tjenester rettet mot privatmarkedet, med spesialisering innen forbrukslån og fleksible avtaler for produktfinansiering.  

Les mer om Thorn Privat Finans

yA

yA er nå en del av Resurs Bank, siden oppstarten i 2006 har yA rukket å få over 100.000 privatkunder. yA tilbyr forbrukslån og kredittkort, i tillegg til bruktbillån, båtlån, MC-lån, Caravanlån og oppussingslån. Du kan også få brukskonto og høyrentekonto hos yA.

Les mer om ya lånet

Danske Bank

Danske Bank er en nordisk universalbank med sterk lokal forankring. I over 150 år har Danske Bank hjulpet privatpersoner og bedrifter i Norge med å oppnå sine ambisjoner. I dag leverer Danske Bank tjenester til både privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, samt større institusjoner.

Les mer om Danske Bank