Gå direkte til innholdet Gå til meny
Lendos laveste effektive rente
6.86%
Lendos gjenomsnittlige effektive rente
14.3%
Gjenomsnittlig effektiv rente, kredittkort
25%

Forbrukslån

Lendo banker

Send én felles søknad til alle banker vi innhenter tilbud fra

Lendo gjør jobben enklere for deg. Lendo har til enhver tid samarbeid med en rekke banker.

Med én enkel søknad, tar Lendo jobben med å skaffe deg det beste lånetilbudet fra over 15 ulike banker – uten at det koster deg noe. I retur får du en oversiktlig liste med lånetilbud fra flere banker. Når du søker via Lendo, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde kontaktet banken direkte. Foredlen er at bankene vet at de konkurrer om deg og derfor er muligheten til å få lavere rente stor.

Dette er bankene Lendo samarbeider med:

Avida

Avida er et svensk kredittmarkedsforetak som har tilbudt finansielle løsninger for både privatpersoner og bedrifter siden oppstarten i 1983. Avida har kontorer i Stockholm og Gøteborg, med filialer i Oslo og Helsinki.

Les mer om Avida

BB Bank ASA

BB Bank ASA (tidligere BB Finans) er en norsk bank med hovedkontor i Bergen, som har drevet landsdekkende utlånsvirksomhet siden 1984. Bankens produktspekter er rettet mot personkundemarkedet, med spesiell fokus på forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet.

Les mer om BB Bank ASA

BRAbank

BRAbank er en ambisiøs, norsk bank som fokuserer på gode brukeropplevelser og god kundeservice. Et lån i BRAbank betyr trygghet, ansvarlighet og fleksibilitet.

Les mer om BRAbank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av spanske Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern. Den nordiske enheten har hovekontor på Lysaker. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, men tilbyr også kredittkort og forbrukslån.

Les mer om Santander Consumer Bank

Ikano Bank

Ikano Bank er eid av IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad, og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Den norske avdelingen ble etablert i 1991 og holder til i Asker. Ikano Bank ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder, og tilbyr enkle og attraktive løsninger.

Les mer om Ikano Bank

Nordax Bank

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank med cirka 120 000 lånekunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Nordax driver hele sin virksomhet fra kontoret i Stockholm, og tilbyr konkurransedyktige lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner.

Les mer om Nordax Bank

re:member

re:member tilbyr kredittkort og forbrukslån fra EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB, som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard AS ble etablert i 1999 da Sparebank 1 kredittkort og Sparebankkort ble slått sammen, og er i dag et av Norges største kortselskap.

Les mer om re:member

Svea Finans

Svea Finans er en del av det svenske Svea-konsernet, og tilbyr tilpassede løsninger innen inkasso, reskontoadministrasjon og finansiering. Svea Finans ble etablert i Stockholm i 1981, og har i dag kontorer flere steder rundt om i Europa.

Les mer om Svea Finans

Express Bank

Exspress Bank er en nordisk bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Banken fikk sitt første kontor i Norge i 2008, men ble etablert i Danmark allerede i 1981. I dag er Exspress Bank en del av BNP Paribas Personal Finance med 27 millioner kunder i over 30 land.

Les mer om Express Bank

Monobank

Monobank er en selvstendig norsk nettbank som ble etablert i Bergen i 2015. Banken har 50 ansatte med lang erfaring innen finansbransjen, og tilbyr lån uten sikkerhet fra 10.000 – 500.000 kroner, kredittkort og høyrentekonto..

Les mer om Monobank

BN Bank

BN Bank ASA er en norsk nettbasert bank for både privatkunder og bedrifter. Banken eies av SpareBank 1-bankene og har hovedkontor i Trondheim. BN Bank tilbyr alt fra boliglån, seniorlån og billån, til forbrukslån og kredittkort.

Les mer om BN Bank

yA

yA er nå en del av Resurs Bank, siden oppstarten i 2006 har yA rukket å få over 100.000 privatkunder. yA tilbyr forbrukslån og kredittkort, i tillegg til bruktbillån, båtlån, MC-lån, Caravanlån og oppussingslån. Du kan også få brukskonto og høyrentekonto hos yA.

Les mer om ya Bank

Gjensidige Bank

Gjensidige Bank er en ren nettbank som tilbyr konkurransedyktige boliglån, billån, usikrede lån, sparing, kredittkort og vanlige banktjenester. Gjensidige Bank er en del av Gjensidige, som i 2016 feiret 200 år som skadeforsikringsselskap.

Les mer om Gjensidige Bank

Resurs Bank

Resurs Bank er en av Nordens raskest voksende nisjebanker. Banken ble etablert i 1977 og tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatmarkedet. Resurs Bank er også en stor aktør innen retail finance, med over 5 millioner kunder.

Les mer om Resurs Bank

Instabank

Instabank er en ren digitalbank som tilbyr fleksible forbrukslån, refinansiering og lån til kjøretøy og båt. Instabank ble etablert i 2016 av tre norske gründere, med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag.

Les mer om Instabank

Easybank

Easybank så dagens lys i 2016, men har egentlig drevet bank siden 2003 under navnet Verdibanken. Banken har produkter innenfor sparing, finansiering og betalingsformidling mot personmarkedet, organisasjoner og bedrifter.

Les mer om Easybank

MyBank ASA

MyBank ASA er en norsk bank som ble etablert i januar 2017 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn de behøver å være.

Les mer om MyBank ASA

Nordea 

Nordea ble startet i år 2000 da banker fra Norge, Sverige, Danmark og Finland slo seg sammen til Nordens største bank. Med mer enn 10 millioner kunder og 30.000 medarbeidere tilbyr banken et bredt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea er en av få europeiske banker med AA-rating.

Les mer om Nordea 

Søk lån hos Lendo

Vilkår for bruk av Lendo

Disse vilkårene regulerer din bruk av låneformidlingstjenesten Lendo AS.

Lendo.no er en tjeneste som er levert av Lendo AS (org. nr. 997 523 814). Lendo er eiet av FINN AS, www.finn.no, og er en del av Schibsted Media Group, www.schibsted.com. På Lendo kan du med én søknad søke om lån hos flere banker samtidig. Du kan på denne måten sammenligne de beste tilbudene fra flere banker basert på den informasjonen som er oversendt til oss. Alle tilbud blir oversendt fra oss i løpet av 24 timer og er gyldige i opptil 30 dager. Her vil du finne en orientering om hvordan vi forholder oss til personopplysninger fra Brukerne i vår tjeneste. Denne orienteringen vil være gjenstand for oppdateringer og endringer. Dersom det gjøres vesentlige endringer vil du få beskjed om dette på din registrerte e-postadresse.

  gg

 1. Om personvernerklæringen

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og Lendo tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern.  Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern. Om du har noen spørsmål om vår personvernerklæring eller håndteringen av personopplysninger må du gjerne kontakte oss på [email protected]. Vi oppfordrer deg til å lese denne erklæringen nøye før du benytter deg av tjenesten.

Denne personvernerklæringen gjelder for all behandling av personopplysninger som skjer når du besøker Lendos hjemmesider og benytter deg av Lendo AS’ tjenester i ulike kanaler.

 1. Hva er personopplysninger?

En personopplysning er informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk levende person. Eksempel på personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, men også IP-nummer og hvordan du bruker tjenesten betegnes som personopplysninger. Behandling av personopplysninger inkluderer all håndtering av personopplysninger, f eks innsamling, analysering, registrering og lagring.

Behandling av personopplysninger er enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter. All behandling av personopplysninger er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med loven og medvirker til at personvernet til hver enkelt ikke blir krenket gjennom bruken av personopplysninger.

Personvernsansvarlig er den som alene eller sammen med andre bestemmer formålet og midler for behandlingen av personopplysningene og som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Opplysningene vil kunne bli supplert med tilgjengelig informasjon fra tredjepartsaktører slik som eksempelvis kredittopplysningsselskap.

 1. Hva slags opplysninger samler vi inn?

I forbindelse med din søknad om lån må du registrere deg som bruker av Lendos tjenester. Opplysningene du registrerer brukes til å gjennomføre avtalen med deg, og vil derfor bli sendt videre til aktuelle banker. Vi registrerer personopplysninger om deg både ved opprettelse av en brukerkonto og ved påfølgende bruk av denne kontoen. Opplysningene samles inn på følgende måter:

 1. a)Opplysninger du selv gir til oss

Når du sender inn en søknad vil du oppgi en del data som lagres av oss. Disse opplysningene lagres i vår database for at vi skal sende videre søknaden til våre bankpartnere. Noe av denne dataen vil også kunne brukes for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel og tvister.

Likeledes vil vi lagre opplysninger når du kontakter oss ved å sende oss en e-post eksempelvis til kundesenteret eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i tjenesten, herunder e-postadresse, telefonnummer og innholdet i epostforespørsler slik at vi kan svare på dine spørsmål. Vi lagrer også aggregerte data om hva brukerne våre lurer på, slik at vi kan forbedre tjenestene våre.

 1. b)Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene

Når du bruker vår tjeneste vil informasjon om aktiviteten din, herunder hvilke tjenester og nettsider du besøker og hvordan du bruker dem. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

 • Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling

Gjennom tjenerlogger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, herunder operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Denne informasjon brukes ofte i anonym og aggregert statistikk, men vi kan også koble den mot din brukerkonto. Informasjonen gjør blant annet at vi kan tilpasse visningen av våre tjenester til den enheten du bruker, i tillegg til at vi kan analysere ulike måter som brukerne benytter tjenestene våre på.

 • Informasjon om bruk av tjenestene

Når du benytter deg av søknadsskjemaet og sender en søknad, eller bruker tjenestene våre for øvrig, registreres denne aktiviteten automatisk i våre datalogger. Vi bruker denne informasjonen blant annet til å begrense misbruk av tjenestene, for å forbedre tjenestene våre og for å gi deg innhold tilpasset ditt bruksmønster (eksempelvis annonser i ditt nærområde).

 • Informasjon om posisjon

Vi beregner en geografisk posisjon ut i fra ip-adressen ved bruk av tjenestene våre, og hvis du bruker våre app-er kan vi også lagre mer nøyaktig posisjonsdata.

 • Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler (cookies) for at du skal slippe å logge inn hver gang du besøker Lendo.no. Det kan også hende at vi lagrer anonyme identifikatorer lokalt på din enhet, eksempelvis for enheter hvor vi ikke kan benytte informasjonskapsler. Disse identifikatorene fungerer i stor utstrekning på samme vis som informasjonskapslene, men kan være vanskeligere å fjerne. For å unngå at anonyme identifikatorer lagres må du eventuelt deaktivere javascript i nettleseren eller la vær å installere våre applikasjoner fra eksempelvis iTunes sin App-store

 1. c)Kredittopplysninger

Før vi sender din søknad til relevante banker foretar vi en kredittsjekk begrenset til innhenting av informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger. Dette for å sikre at du er kvalifisert for å søke om lån hos våre samarbeidende banker. Kredittsjekken foretas av kredittopplysningsbyrået Experian. I tillegg til den begrensede kredittsjekken som Lendo foretar, vil bankene som mottar din lånesøknad også foreta en egen fullstendig kredittsjekk. Gjenpartsbrevet sendes til deg pr post. Dersom banken har mulighet til dette, vil gjenpartsbrevet sendes elektronisk til deg via e-post eller SMS.

 1. d) Informasjon fra andre kilder

Vi kan fra tid til annen også ta imot og behandle personopplysninger fra andre kilder, som f eks: annonsenettverk, kunder, tilbydere av målingsverktøy eller andre parter som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktiviteten, dine preferanser eller for å forbedre eller personalisere tjenesten.

 1. Hva brukes opplysningene til?

Lendo.no behandler personopplysninger om deg for å behandle og formidle din søknad. Vi behandler også ovennevnte informasjon til følgende formål:

 • For å drifte tjenesten
 • For å sikkerhetsstille kjennskap til tjenesten
 • For å personalisere og forbedre din opplevelse av tjenesten
 • For å sende deg varslinger og meldinger via post, telefon, elektronisk kommunikasjon (som SMS eller e-post) eller på annen måte, inkludert å sende deg markedsføring av våre produkter og tjenester
 • For å informere deg om våre oppdateringer av tjenesten og brukervilkårene
 • For å forbedre og utvikle tjenesten og nye tjenester og produkter, samt å analyser din bruk av tjenesten
 • For å sikkerstille den tekniske funksjonaliteten i tjenesten
 • For å forhindre bruk av tjenesten i strid med brukervilkårene for tjenesten og for å forebygge og utrede misbruk av tjenesten
 • Og for å oppfylle forpliktelser i henhold til gjeldende lover og regler.

Vi kan bruke, lagre og dele din informasjon som svar på rettslige påbud (f eks husransakelser, rettslige avgjørelser, stevninger eller tilsvarende), eller når det er nødvendig for å oppdage og forhindre kriminell aktivitet. Dette gjør vi for at vi skal kunne beskytte oss, deg og andre brukere. Det kan innebære at lagringen skjer som en del i en undersøkelse om vi tror at dette kreves i henhold til lov. Informasjonen som vi oppbevarer om deg når du bruker tjenesten kan brukes og lagres for en lengre periode enn hva som kreves ifht øvrige formål når informasjonen er gjenstand for rettslige henvendelser, plikt etter loven,

Informasjonen gjør også at vi kan levere digitale annonsekampanjer tilpasset den enkelte bruker på tvers av Schibsted Media Groups ulike tjenester. Personopplysninger vi samler inn i forbindelse med bruk av våre tjenester, lagres i en sentral lagringsenhet for å kunne følge og forstå aktiviteten på tvers av Schibsteds selskaper i relasjon til de øvrige formålene.

 1. Samtykke

Gjennom å akseptere vilkårene for tjenesten samtykker du i at:

 • Behandling av dine personopplysninger skjer i samsvar med denne personvernerklæring
 • Vi eller selskap i Schibsted Media Group kan sende direktemarkedsføring til deg, f eks via post, telefon, elektronisk kommunikasjon (slik som sms eller e-post) eller på annen måte. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere tilbud.
 • At vi, samt våre søsterselskap i Personal Finance AS, har rett til å kontinuerlig sende ut nyhetsbrev med informasjon om nye tjenester eller tilbud fra Lendo AS, andre selskap i Schibsted Media Group samt våre samarbeidspartnere til din opplyste e-postadresse. Om du ikke lenger ønsker å motta slike nyhetsbrev kan du vår som helst avslutte denne tjenesten gjennom å klikke på lenken som vedlegges i samtlige nyhetsbrev.
 1. Sletting og korrigering av personopplysninger

Dine personopplysninger lagres ikke lengre enn hva som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Personopplysningene slettes anonymiseres/slettes/arkiveres fortløpende når de ikke lenger er relevante for de formål som de er blitt innsamlet.

Du har rett til, i henhold til gjeldende lovgivning, å etterspørre en såkalt registerutskrift med informasjon om hvilke personopplysninger om deg som vi behandler. Du har rett til denne informasjonen kostnadsfritt og du trenger ikke oppgi noen grunn for henvendelsen. Du har også rett til å når som helst begjære at vi enten retter, blokkerer eller sletter personopplysninger som er feilaktige. I det tilfelle der vi er forpliktet i henhold til lov å lagre dine opplysninger, kan opplysningene bare blokkeres.

 1. Om Schibsteds personvernombud

Schibsted Media Group har utnevnt et eget personvernombud som oppgave er å påse at all behandling av personopplysninger i virksomheten foregår i henhold til gjeldende lover og regler, samt å drive opplæring internt i virksomheten om behandling av personopplysninger. Ordningen er initiert av Datatilsynet for å sikre en trygg og god behandling av personopplysninger. Du kan lese mer om ordningen på Datatilsynets nettsider.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Om vi gjøre endringer i denne personvernerklæringen kommer vi til å informere deg gjennom å publisere den oppdaterte versjonen på våre nettsider.

Om endringene anses som vesentlige, vil vi også informere deg på passende måte og om det er påkrevet, be om ditt samtykke.

 

Lukk