Lendo banker

Send én felles søknad til alle banker vi innhenter tilbud fra

Lendo gjør jobben enklere for deg. Lendo har til enhver tid samarbeid med en rekke banker.

Med én enkel søknad, tar Lendo jobben med å skaffe deg opp flere lånetilbud – uten at det koster deg noe. I retur får du en oversiktlig liste med lånetilbud fra flere banker. Når du søker via Lendo, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde kontaktet banken direkte. Fordelen er at bankene vet at de konkurrer om deg og derfor er muligheten til å få lavere rente stor.

Dette er bankene vi samarbeider med:

AS Financiering

AS Financiering ble stiftet i 1930, og er et av Norges eldste finansieringsselskap. De tilbyr lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. De gir også lån til båt over syv meter mot skipspant. 

Les mer om AS Financiering

 

Avida

Avida er et svensk kredittmarkedsforetak som har tilbudt finansielle løsninger for både privatpersoner og bedrifter siden oppstarten i 1983. Avida har kontorer i Stockholm og Gøteborg, med filialer i Oslo og Helsinki.

Les mer om Avida

 

Bank Norwegian - en filial av NOBA Bank Group

Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group tilbyr fleksible og brukervennlige produkter og finansieringsløsninger som kredittkort, sparekontoer og forbrukslån. For å gjøre møtet med banken enkelt og smidig for kundene sine legger de opp til at alt fra søknadsprosesser til daglig bruk og endringer på produktene enkelt skal kunne utføres digitalt hjemmefra. Samtidig har de dedikerte kundeserviceteam i hvert enkelt marked som hjelper over både telefon og e-post ved behov.

Les mer om Bank Norwegian

 

BN Bank

BN Bank er eid av SpareBank1-banker og har sitt hovedkontor i Trondheim, samt et kontor i Oslo. Vi er en landsdekkende bank uten fi lialer, hvor du som kunde kan gjøre det du trenger via nett og telefon.

Les mer om BN Bank

 

Eika

Eika Kredittbank AS leverer usikrede lån, billån, kredittkort, verdikort samt drifter debetkortløsningene til lokalbankene i Eika Alliansen og deres kunder. Eika Kredittbank AS er et 100% eiet selskap av Eika Gruppen AS som i sin tur eies av ca 60 selvstendige norske sparebanker. 

Les mer om Eika Bank

 

Express Bank

Express Bank er en nordisk bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Banken fikk sitt første kontor i Norge i 2008, men ble etablert i Danmark allerede i 1981. I dag er Exspress Bank en del av BNP Paribas Personal Finance med 27 millioner kunder i over 30 land.

Les mer om Express Bank

 

Facit Bank

Facit Bank startet sin bankvirksomhet i Danmark i 2019, og har samme eier som Thorn Norge. Siden er det etablert filialer i både Sverige og Norge.

Les mer om Facit Bank

 

Ikano

Ikano Bank er eid av familien Kamprad, etterkommerne av IKEAs grunnlegger, og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Den norske avdelingen ble etablert i 1991 og holder til i Asker. Ikano Bank ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder, og tilbyr enkle og attraktive løsninger.

Les mer om Ikano Bank

 

Instabank

Instabank er en ren digitalbank som tilbyr fleksible forbrukslån, refinansiering og lån til kjøretøy og båt. Instabank ble etablert i 2016 av tre norske gründere, med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag.

Les mer om Instabank

 

Morrow Bank

Morrow Bank er en moderne, heldigital bank og en solid partner med lang fartstid i bransjen. De er godt etablert i tre ulike nordiske land, og har gjennom årene opparbeidet seg bred erfaring og fagkompetanse. Slik har de spesialisert seg på å skape fleksible og effektive løsninger basert på kundens behov.

Les mer om Morrow Bank

 

Lea bank

Lea bank er en ambisiøs, norsk bank som fokuserer på gode brukeropplevelser og god kundeservice. Et lån i Lea bank betyr trygghet, ansvarlighet og fleksibilitet.

Les mer om Lea bank

 

Nordax

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group AB (publ), er et alternativ til storbankene og deres kundetjeneste har blitt tildelt flere priser opp gjennom årene. De er eksperter på individuell kredittgivning og passer på at lånet passer deg og din økonomi.

Les mer om Nordax Bank

 

Nordea

Nordea er en av Nordens største totalbanker. Med mer enn 10 millioner kunder og 30.000 medarbeidere er de en av de ti største totalbankene i Europa. De har en omfattende kompetanse på et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring.

Les mer om Nordea

 

re:member

Re:member tilbyr kredittkort og forbrukslån fra EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB, som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard AS ble etablert i 1999 da Sparebank 1 kredittkort og Sparebankkort ble slått sammen, og er i dag et av Norges største kortselskap.

Les mer om re:member

 

Resurs Bank

Resurs Bank er en av Nordens raskest voksende nisjebanker. Banken ble etablert i 1977 og tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatmarkedet. Resurs Bank er også en stor aktør innen retail finance, med over 5 millioner kunder.

Les mer om Resurs Bank

 

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av spanske Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern. Den nordiske enheten har hovekontor på Lysaker. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, men tilbyr også kredittkort og forbrukslån.

Les mer om Santander Consumer Bank

 

SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS

SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS er en ledende leverandør av finansieringsløsninger. Vi tilbyr leasing, næringslån, salgspantlån og fakturasalg til bedrifter og privatpersoner.

Les mer om Sparebank 1 Finans Midt-Norge

 

SpareBank 1 SMN

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Folk har ulike behov når de skal kjøpe bolig. Derfor tilbyr vi ulike boliglån, slik at du får et lån som passer for deg og din økonomi. 

Les mer om Sparebank 1 SMN

 

Svea Finans

Svea Finans er en del av det svenske Svea-konsernet, og tilbyr tilpassede løsninger innen inkasso, reskontoadministrasjon og finansiering. Svea Finans ble etablert i Stockholm i 1981, og har i dag kontorer flere steder rundt om i Europa.

Les mer om Svea Finans

 

TF Bank

TF Bank er en norsk bank med hovedkontor i Bergen, som har drevet landsdekkende utlånsvirksomhet siden 1984. Bankens produktspekter er rettet mot personkundemarkedet, med spesiell fokus på forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet.

Les mer om TF Bank

 

Thorn

THORN Privat Finans har vært en aktør i det norske markedet siden 1975, og er nå en del av det danske konsernet 3C Retail. THORN tilbyr finansielle tjenester rettet mot privatmarkedet, med spesialisering innen forbrukslån og fleksible avtaler for produktfinansiering.  

Les mer om Thorn Privat Finans

 

Ya

yA er nå en del av Resurs Bank, siden oppstarten i 2006 har yA rukket å få over 100.000 privatkunder. yA tilbyr forbrukslån og kredittkort, i tillegg til bruktbillån, båtlån, MC-lån, Caravanlån og oppussingslån. Du kan også få brukskonto og høyrentekonto hos yA.

Les mer om ya lånet