Lendo banker

Send én felles søknad til alle banker vi innhenter tilbud fra

Lendo gjør jobben enklere for deg. Lendo har til enhver tid samarbeid med en rekke banker.

Med én enkel søknad, tar Lendo jobben med å skaffe deg opp til 16 lånetilbudet – uten at det koster deg noe. I retur får du en oversiktlig liste med lånetilbud fra flere banker. Når du søker via Lendo, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde kontaktet banken direkte. Fordelen er at bankene vet at de konkurrer om deg og derfor er muligheten til å få lavere rente stor.

Dette er bankene Lendo samarbeider med:

Avida

Avida er et svensk kredittmarkedsforetak som har tilbudt finansielle løsninger for både privatpersoner og bedrifter siden oppstarten i 1983. Avida har kontorer i Stockholm og Gøteborg, med filialer i Oslo og Helsinki.

Les mer om Avida

BB Bank ASA

BB Bank ASA (tidligere BB Finans) er en norsk bank med hovedkontor i Bergen, som har drevet landsdekkende utlånsvirksomhet siden 1984. Bankens produktspekter er rettet mot personkundemarkedet, med spesiell fokus på forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet.

Les mer om BB Bank ASA

BRAbank

BRAbank er en ambisiøs, norsk bank som fokuserer på gode brukeropplevelser og god kundeservice. Et lån i BRAbank betyr trygghet, ansvarlighet og fleksibilitet.

Les mer om BRAbank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av spanske Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern. Den nordiske enheten har hovekontor på Lysaker. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, men tilbyr også kredittkort og forbrukslån.

Les mer om Santander Consumer Bank

Ikano Bank

Ikano Bank er eid av IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad, og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Den norske avdelingen ble etablert i 1991 og holder til i Asker. Ikano Bank ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder, og tilbyr enkle og attraktive løsninger.

Les mer om Ikano Bank

Nordax Bank

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank med cirka 120 000 lånekunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Nordax driver hele sin virksomhet fra kontoret i Stockholm, og tilbyr konkurransedyktige lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner.

Les mer om Nordax Bank

re:member

re:member tilbyr kredittkort og forbrukslån fra EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB, som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard AS ble etablert i 1999 da Sparebank 1 kredittkort og Sparebankkort ble slått sammen, og er i dag et av Norges største kortselskap.

Les mer om re:member

Svea Finans

Svea Finans er en del av det svenske Svea-konsernet, og tilbyr tilpassede løsninger innen inkasso, reskontoadministrasjon og finansiering. Svea Finans ble etablert i Stockholm i 1981, og har i dag kontorer flere steder rundt om i Europa.

Les mer om Svea Finans

Express Bank

Exspress Bank er en nordisk bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Banken fikk sitt første kontor i Norge i 2008, men ble etablert i Danmark allerede i 1981. I dag er Exspress Bank en del av BNP Paribas Personal Finance med 27 millioner kunder i over 30 land.

Les mer om Express Bank

BN Bank

BN Bank ASA er en norsk nettbasert bank for både privatkunder og bedrifter. Banken eies av SpareBank 1-bankene og har hovedkontor i Trondheim. BN Bank tilbyr alt fra boliglån, seniorlån og billån, til forbrukslån og kredittkort.

Les mer om BN Bank

yA

yA er nå en del av Resurs Bank, siden oppstarten i 2006 har yA rukket å få over 100.000 privatkunder. yA tilbyr forbrukslån og kredittkort, i tillegg til bruktbillån, båtlån, MC-lån, Caravanlån og oppussingslån. Du kan også få brukskonto og høyrentekonto hos yA.

Les mer om ya lånet

Gjensidige Bank

Gjensidige Bank er en ren nettbank som tilbyr konkurransedyktige boliglån, billån, usikrede lån, sparing, kredittkort og vanlige banktjenester. Gjensidige Bank er en del av Gjensidige, som i 2016 feiret 200 år som skadeforsikringsselskap.

Les mer om Gjensidige Bank

Resurs Bank

Resurs Bank er en av Nordens raskest voksende nisjebanker. Banken ble etablert i 1977 og tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatmarkedet. Resurs Bank er også en stor aktør innen retail finance, med over 5 millioner kunder.

Les mer om Resurs Bank

Instabank

Instabank er en ren digitalbank som tilbyr fleksible forbrukslån, refinansiering og lån til kjøretøy og båt. Instabank ble etablert i 2016 av tre norske gründere, med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag.

Les mer om Instabank

Easybank

Easybank så dagens lys i 2016, men har egentlig drevet bank siden 2003 under navnet Verdibanken. Banken har produkter innenfor sparing, finansiering og betalingsformidling mot personmarkedet, organisasjoner og bedrifter.

Les mer om Easybank

MyBank ASA

MyBank ASA er en norsk bank som ble etablert i januar 2017 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn de behøver å være.

Les mer om MyBank ASA