Refinansiere gjeld

Spar titusener på å refinansiere gjelden din

Det er mange gode grunner til å refinansiere gjelden din: Lavere rente, gebyrer, og månedsutgifter. I tillegg kan du få lengre nedbetalingstid og bedre oversikt over økonomien din.
Refinansiering Artikler Spar titusener på å refinansiere gjelden din
Spareeksempel på refinansiering

Refinansier lånene dine – få god oversikt og mer å rutte med

Når du refinansierer gjelden din, samler du all gjeld fra smålån, kredittkort, handlekontoer eller forbrukslån, og samler det i ett enkelt lån. Da får du bare én faktura og én forfallsdato å forholde deg til, slik at både økonomien og hverdagen blir mye lettere å forholde seg til. 

Selv om dette i seg selv er en tanke som er fristende for alle som har flere lån å sjonglere med, er ikke dette hovedgrunnen til å refinansiere. Den største fordelen med å refinansiere, er nemlig at du med bare noen minutters jobb kan spare titusener av kroner i året. Dette har mange Lendo-kunder fått erfare – for eksempel Siv Marie, som kom med denne strålende tilbakemeldingen:

Vi fikk tilbud om refinansiering gjennom Lendo. Kundebehandleren ordnet alt og tilbudene fra forskjellige banker kom via e-post, og kundebehandleren fra Lendo fulgte oss opp på tlf og e-post og mld. på tlf. Vi kunne enten ringe eller sende mail til kundebehandler hvis vi lurte på noe. Tilbudet vi tok, gjorde at vi faktisk sparte litt i overkant av 4200 kr pr mnd.
Siv Marie
Kunde av Lendo

Romsligere økonomi

Grunnen til at du kan spare så mye på å refinansiere lånene dine, er at refinansiering er den beste måten å få lavere renteutgifter på. Mange kontakter oss for å refinansiere kredittkortgjelden sin, fordi rentene på kredittkort gjerne er skyhøye – ofte opp mot 25 prosent. For de som søker om refinansiering gjennom oss er den gjennomsnittlige effektive renten 14,6 % – altså over 10 % lavere. Det vil si at du vil spare mer enn 20 000 i året dersom du refinansierer en gjeld på 200 000 kroner.  

Det beste av alt, er kanskje hvor enkelt det er. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et søknadsskjema, så vil vi hente inn tilbud fra flere forskjellige banker for deg. Hvis du vil, kan du også få hjelp av en kundebehandler til å finne det tilbudet som passer deg aller best. Du har tilbudet innen 24 timer, og det er gyldig i 30 dager. Og: Det er helt uforpliktende å søke.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.