Sammenligne forbrukslån

Hvorfor skal du sammenligne forbrukslån, når andre kan gjøre det for deg?

Nettsider som handler om forbrukslån gir deg gjerne råd om å søke hos både to, tre, fire og fem banker samtidig.
Forbrukslån Artikler Hvorfor skal du sammenligne forbrukslån, når andre kan gjøre det for deg?

Noen ganger kan det være mer effektivt og bedre å sende én søknad til én sammneligningstjenste – som så sender den til en rekke forskjellige banker for deg.

En sammenligningstjeneste vil gi deg en oversikt over alle de lånetilbud du har muligheten til å få, slik at du kan velge det billigste forbrukslånet.

Kan jeg sammenligne forbrukslån selv?

Det kan du absolutt, men det er mye du må sette deg inn i og huske på når du går gjennom tilbudene.

Vær blant annet obs på dette når du skal sammenligne forbrukslån selv

  • Når du surfer på én og én side på nettet for å søke om forbrukslån husk å ikke bare se på den nominelle renten, som gjerne er det tallet som vises. Du må også se på den effektive renten, som er inkludert kostnadene og gebyrene. Det er først når du har den effektive renten du faktisk vet hvor mye forbrukslånet koster deg.

  • Be om en bekreftelse på hvor mye du må betale hver måned inkludert absolutt alt av renter, avdrag og gebyrer. Da får du ingen ubehagelige overraskelser etter at du har godkjent lånet, og den første regningen skal betales.

  • Rentene som er i listene på nettsidene er gjennomsnittet av innvilgede lån. Renten du faktisk får avhenger av lånebeløp og privatøkonomi. Desto lavere risiko banken anser det å være ved å innvilge deg lån, desto lavere rente får du. Risikoen vurderes basert på inntekt, gjeldsgrad og tidligere betalingshistortikk.

Dette er mye man skal huske, men det finnes en enkel måte å sammenligne forbrukslån på…

La Lendo sammenligne forbrukslån for deg

Lendo kan gjøre jobben for deg på en trygg og effektiv måte, og det helt gratis:

Lendo sender søknaden din videre til en rekke banker som konkurrerer om å få deg som kunde, og gjennom Lendo vil du få de beste vilkårene banken kan tilby deg presentert på en oversiktlig måte. Laveste effektive renten er fra 7,6 prosent, denne avhenger av gebyrer og løpetid. Du bestemmer selv hvor mye du vil låne mellom 10 000 og 500 000 kroner.

Når du søker om forbrukslån via Lendo har du også mulighet til å få veiledning underveis i låneprosessen helt kostnadsfritt. Dyktige kundemedarbeidere vet hvilket tilbud som er det riktige for deg basert på dine behov.

Søk om det beste forbrukslånet du kan få – send en søknad via Lendo i dag!