Lånekalkulator

Beregn lånekostnad med vår lånekalkulator og se hvor mye du kan spare hver eneste måned på å refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld.

Lånekalkulatoren er enkel å bruke:

  1. Legg inn eksisterende gjeld (ved refinansiering) eller ønsket lånebeløp (ved forbrukslån).
  2. Velg ønsket nedbetalingstid.
    Merk: Om lånet skal brukes til forbrukslån er maks nedbetalingstid 5 år.
3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Ved å bruke tjenesten aksepterer du våre vilkår og personvernpolicy.

Eksempel: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 11.19%, kostnad 37 988 kr, totalt 167 988 kr.

En lånekalkulator beregner dine lånekostnader raskt og enkelt

En lånekalkulator kan være til stor hjelp dersom du vurderer å ta opp et lån og ønsker oversikt over kostnadene fremover. Med en brukervennlig kalkulator kan du få svar på få sekunder, noe som gjør det enklere å ta gode økonomiske beslutninger.

Hvordan fungerer en lånekalkulator?

En lånekalkulator vil beregne månedlige og totale lånekostnader med utgangspunkt i opplysningene du oppgir, samt renteestimater. Du kan enkelt justere faktorer som lånebeløp og nedbetalingstid ved å justere den grønne linjen.

Merk deg at lånekalkulatorer kun gir deg et estimat på forventede kostnader eller besparelser. Lånebetingelsene kan variere fra bank til bank, og renten fastsettes individuelt basert på din privatøkonomi. Både inntekt, alder og andre faktorer kan ha noe å si.

Lånekalkulatoren vil uansett kunne gi deg en nyttig pekepinn på hva du kan forvente!

Lånekalkulator for deg som skal ta opp forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som kan brukes på det låntaker selv ønsker. For mange låntakere er dette en god løsning dersom uforutsette utgifter oppstår. Det er imidlertid viktig å huske på at lån uten sikkerhet kan ha høye lånekostnader.

Med en lånekalkulator blir det enklere å forutse hva lånet faktisk vil koste deg fra måned til måned. Du kan også se lånets totale kostnad – altså hva lånet vil koste deg frem til det er ferdig nedbetalt.

Den effektive renten er avgjørende for hvor store kostnadene dine blir. I en lånekalkulator er renten basert på et estimat, noe som typisk er gjennomsnittet av den renten norske banker tilbyr.

Det vil ofte lønne seg å innhente lånetilbud på forbrukslån hos flere banker. Dette gir deg muligheten til å velge lånet med de mest gunstige betingelsene. Sammenlign den effektive renten, samt totalkostnaden og finn ut hva som lønner seg for deg.

En lånekalkulator viser deg hvor mye du sparer på refinansiering

Ønsker du å refinansiere kredittkortgjeld eller forbrukslån? Ved å samle lånene dine i et nytt lån med bedre lånevilkår, kan du potensielt spare mye penger. Med vår refinansieringskalkulator kan du få et estimat på besparelsene du oppnår.

Angi din totale gjeld, hvor lang nedbetalingstid som gjenstår og din årsinntekt. Du vil da se hvor mye penger du kan spare hver måned på å refinansiere, samt den totale besparelsen. 

Din totale gjeld vil da basere seg på den gjennomsnittlige kredittkortrenten i Norge. Og den nye renten er basert på hva kunder med lik inntekt har blitt tilbudt hos oss. Siden lånerentene er individuelle i Norge, må du søke før vi kan vise deg eventuelle tilbud.

Kalkulator for boliglån

Det finnes også en egen lånekalkulator for deg som ønsker å beregne den månedlige kostnaden for et boliglån. Du får se en detaljert nedbetalingsplan med oversikt over både avdrag, renter, terminbeløp og andre parametere.

I Lendos boliglånskalkulator kan du angi boligens verdi, egenkapital, lånebeløp og nedbetalingstid. På den måten kan du få oversikt over hva lånets estimerte månedlige kostnad er. Samtidig kan du sjekke om det er mulig å oppnå lavere lånekostnader ved å flytte lånet til en ny bank.