Hvilket båtlån er best

Hvilket lån til båt er best?

Det er lite som slår en varm og solfylt sommerdag ved sjøen. Det måtte i så fall være en varm og solfylt sommerdag PÅ sjøen – i din egen båt og da kan et lån til båt være løsningen.
Forbrukslån Artikler Hvilket lån til båt er best?

Mange drømmer om å eie sin egen båt, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste båtlånet. Men hvor finner du det?

Lån med eller uten sikkerhet?

La oss ta utgangspunkt i båter på under syv meter. Har du egenkapital på 35 prosent eller mer, kan du få båtlån med sikkerhet rett under fem prosent nominell rente. Dette tilsvarer omtrent seks prosent effektiv rente, som er med gebyrer. Hvis du ikke har egenkapital stiger nominell rente til over seks prosent, og den effektive kan fort bli over åtte prosent.

Når du låner penger til båt hos oss er laveste effektive rente på 7,6 prosent. Låner du penger til båt hos oss er dessuten lånet uten sikkerhet, og det kan gi deg noen fordeler:

Hos oss krever ikke bankene pant i båten for å låne deg penger.  

I tillegg til at du slipper pant, hvilket gir deg en raskere og enklere låneprosess, er det enda flere fordeler med et gunstig:

Refinansiering med pant i boligen

  • Det er ingen krav til registrering i båtregisteret
  • Du får lavere gebyrer, og det er ingen krav til kaskoforsikring
  • Det er ingen krav til alder eller tilstand på båten. Båtlån med sikkerhet har som hovedregel at båten ikke må være nedbetalt innen den er 20 år gammel
  • Du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen

Ta første steget mot din drømmebåt

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder finne lånet som passer dem best. Ta første steget ved å finne hvilket lånebeløp som vil være best for din økonomi. Bruk båtlånskalkulatoren for å beregne månedlige utgifter på lånet.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Lån til båt uten sikkerhet

Hvis du ønsker lån til båt uten egenkapital og uten sikkerhet kan vi hjelpe deg. Når du søker om lån, sender Lendo søknaden videre til en rekke banker. Og du er garantert å få den beste renten bankene kan gi deg.

Du kan låne mellom 10 000 og 600 000 kroner. Et godt tips er å søke om lån, selv om drømmebåten ikke har dukket opp. Du begynner nemlig ikke å betale renter før du har signert lånepapirene med Bank ID. Du kan akseptere lånet du ønsker, se på eventuelle tilbud du har fått, og så bruke inntil 30 dager på å bestemme deg. Hvis du da velger å ikke låne har du ikke bundet deg til noe som helst, og du betaler heller ingenting. Å søke lån er uforpliktende og gratis.

Når du har søkt og fått tilbud, vet du dessuten hvor mye du har å kjøpe båt for. Derfor er det heller ingen fare å ta i litt når du søker om lån! Hvis det er nødvendig nedjusterer bankene lånebeløpet. I beste fall kan du jo faktisk få en bedre båt.