Båtlånskalkulator

Båtlånskalkulator

Har du lyst på båt, men lurer på hvor mye du kan låne? Test vår båtlånskalkulator her!
Forbrukslån Artikler Båtlånskalkulator

Når du søker om et båtlån med sikkerhet krever banken pant i båten for å låne deg penger. Når du tar opp et båtlån uten sikkerhet slipper du pant. Det betyr at du vet hvor mye du får låne før du bestemmer deg for å kjøpe båt.

Det kan være vanskelig å beregne månedlige utgifter på lån. Med vår enkle båtlånskalkulator finner du ut hvor mye båten koster deg per måned. Det eneste du må gjøre er å velge lånebeløp og nedbetalingstid i kalkulatoren, så får du opp estimert månedsbeløp. Hvilken rente d du får på lånet, avhenger av en individuell vurdering av deg. For å vite eksakt rente, send inn en uforpliktende søknad.

Prøv vår båtlånskalkulator

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Litt om renter og forsikring

Et båtlån med sikkerhet har gjerne det som tilsynelatende kan se ut som bedre vilkår, men her må du passe på! Det er viktig at du sjekker rentene nøye, og da spesielt den effektive. Siden den er inkludert gebyrer er det den som forteller deg hvor mye du skal betale i avdrag på lånet ditt. Og da er det ikke sikkert forskjellen blir så stor.

I mange tilfeller vil det til og med lønne seg med et båtlån uten sikkerhet. Blant annet slipper du registrering i båtregisteret, og det er heller ingen krav til fullkasko-forsikring. Delkasko og ansvarsforsikring vil med andre ord være nok for å kunne nyte sjølivet.

På et båtlån med sikkerhet kan du dessuten kun få inntil 80 prosent finansiering. På et båtlån med sikkerhet kan du låne inntil 100 prosent av kjøpesummen.

Søk båtlån uten sikkerhet, sammenlign flere banker i én søknad

Hvis du ønsker å vite nøyaktig hva du skal betale, kan du sende oss i Lendo en lånesøknad, som vi videreformidler til flere banker. Hele prosessen er gratis – til og med rådgivning er inkludert, og vi svarer på alle spørsmål du har underveis.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. Søknaden din går automatisk videre til flere banker, og du er garantert å få den laveste renten de kan gi deg.

Når du har mottatt eventuelle lånetilbud, binder du deg ikke til noe før du signerer med BankID. Tilbudene står i 30 dager, hvilket gir deg god tid til å finne drømmebåten din.