TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard

TF Bank tilbyr tjenester innen kreditt, sparing og lån. Blant deres mest populære tilbud finner vi deres kredittkort, som bærer navnet TF Bank Mastercard.
Kredittkort Artikler TF Bank Mastercard

Dette er et Mastercard som passer godt for den vanlige mannen i gata. Du får eksklusive fordeler slik som rabattprogram og reiseforsikirng, men også et kort som er stort sett gebyrfritt. Du betaler for eksempel ingenting for uttak i minibank, noe som flere andre kredittkort har. 

Gebyrfri bruk inn- og utland

Vi nordmenn betaler sjeldent gebyrer for å betale med et vanlig bankkort i butikken, og det samme gjelder for de fleste kredittkort her hjemme. Men enkelte har nok opplevd å ha måtte betale et kredittkortgebyr når de skal bestille flybilletter, for eksempel med flyselskapet Norwegian. Dette er et gebyr som selskapet selv tar, så det vil man måtte betale uavhengig av hvilket kredittkort man betaler med. Men den store fordelen med TF Bank Mastercard er at de «vanlige» kredittkortgebyrene er ikke-eksisterende.

Det betyr for eksempel at du kan gjøre uttak av kontanter i minibank uten å betale noe ekstra for det. Vanligvis må man regne med å betale en prosentvis sum av uttaksbeløpet i gebyr når man tar ut kontanter med kredittkort, men med dette kredittkortet er dette altså helt kostnadsfritt. Dette gjelder både for uttak av kontanter i Norge og utlandet for øvrig. Skaffer man seg et dette kortet, så vil man også få reiseforsikring inkludert. Følgelig kan dette være et meget gunstig kredittkort å ha med seg når man ferierer utenlands.

At kortet er gebyrfritt betyr også at du ikke betaler noe årsgebyr for å eie kortet. Betaler du tilbake det du har brukt innen den rentefrie perioden har løpt ut, så vil du kunne bruke ditt TF Bank Mastercard helt uten ekstra kostnader. Vi gjør dog oppmerksom på at banken i det aktuelle landet uansett kan velge å legge til gebyrer på uttak av kontanter, men dette må man i så fall betale uavhengig av hvilket kredittkort man benytter for selve kontantuttaket.

Gunstig effektiv rente

I tillegg til gebyrfri bruk får du også et kredittkort med en ganske så konkurransedyktig rente. I skrivende stund ligger effektiv rente på 21,82% prosent. Dette er relativt bra dersom man sammenligner med tilsvarende kredittkort i det norske markedet. Med en slik rente kan det være rom for delbetaling over lengre perioder, dersom man ikke har muligheten til å betale ned hele det utestående beløpet innen forfallsdatoen den påfølgende måneden. Men betal ned så raskt som mulig, det er fortsatt en høy rente sammenlignet med for eksempel forbrukslån.

Kredittgrense og rentefri kreditt

Mange bruker kredittkort når de skal gjøre større innkjøp, for eksempel ved oppussing hjemme eller ved betaling av ferie. Da kan det være greit å ha høy kredittgrense, slik at man har nok penger tilgjengelig for å gjøre større utlegg. Med TF Bank Mastercard kan du søke om en kredittgrense på inntil 150 000 kroner. Den rentefrie nedbetalingsperioden er på inntil 43 dager.