MC – lån med eller uten pant?

MC – lån med eller uten pant?

Mange drømmer om å kjøpe MC, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste MC-lånet. Men hvor finner du det?

MC-lån med eller uten pant?

Har du egenkapital på 35 prosent eller mer, kan du få MC-lån med sikkerhet rett under fem prosent nominell rente. Dette tilsvarer omtrent seks prosent effektiv rente, som er med gebyrer. Hvis du ikke har egenkapital stiger nominell rente til over seks prosent, og den effektive kan fort bli over åtte prosent.

Hos Lendo er laveste nominelle rente på MC-lån 6,99 prosent, hvilket vil si rundt 7,6 prosent effektiv rente. MC-lån hos oss er dessuten et lån uten sikkerhet, og det gir deg en stor fordel:

Når du låner hos Lendo krever ikke banken pant i sykkelen for å låne deg penger.  

I tillegg til at du slipper pant, hvilket gir deg en raskere og enklere låneprosess, er det enda flere fordeler med et MC-lån uten pant:

Fordeler

  • Du får lavere gebyrer, og det er ingen krav til kaskoforsikring
  • Du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen
  • Selge sykkelen når det måtte passe deg (uten å innløse pantet først)
  • Rask behandlingstid og lånet utbetales direkte til din konto
  • Ingen krav til alder eller tilstand på sykkelen

 Se hvor mye MC – lånet vil koste deg:

3 374 kr pr. måned
Estimert månedsbeløp
3 374 kr
Effektiv rente
13.55 %
Kostnad pr mnd
874 kr
Total kostnad
52 446 kr
Totalbeløp
202 446 kr

MC-lån uten pant

Hvis du ønsker MC – lån uten sikkerhet via Lendo har vi gjort det svært enkelt for deg: For det første er tjenesten helt gratis. Når du søker om lån via oss, sender vi søknaden videre til alle bankene vi samarbeider med. Og du er garantert å få den beste renten de kan gi.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner, men vi råder deg til ikke å gå høyere enn de 120 000. 

Et godt tips er å søke om lån, selv om drømmebåten ikke har dukket opp – du begynner nemlig ikke å betale renter før du har signert lånepapirene med Bank ID. Du kan akseptere hos Lendo, se på tilbudsbrevet og så bruke inntil 30 dager på å bestemme deg. Hvis du da velger å ikke låne har du ikke bundet deg til noe som helst, og du betaler heller ingenting.

Se hvor mye MC – lånet vil koste deg?

Søk om lån her