Sett ned renten selv

  1. icon/valg Bankene senker ikke renten automatisk
  2. icon/best Sjekk om du kan senke renten din
  3. icon/gratis Det er gratis og uforpliktende!
icon/valg
icon/best
icon/gratis
3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Lånerentene er individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 5,95% til 29,9%. Effektiv rente varierer fra 6,82% til 48,76% dermed kan det være mye å spare på å velge det beste tilbudet.

Når banken ikke setter ned renten, må du gjøre det selv.

På torsdag satte Norges Bank styringsrenten ned til historiske 0%, og bankene følger etter så godt de kan. 
Men ikke alle senker renten. Heldigvis kan du gjøre det selv! Søker du om refinansiering gjennom oss får du flere banker til å kjempe om å gi deg den laveste renten - slik at du kan senke månedskostnadene dine. 

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

Schibsted-logoer
Lendo er en del av Schibsted

Få svar på dine spørsmål om hvordan lån kan samles

Hvordan samler du lån?

Hvorfor skal jeg samle lånene mine?

Hvor mangle lån kan jeg samle?

Hvilken rente får jeg ved å samle lån?

Hvilken tilbakebetalingstid skal jeg velge?

Samle lån gjennom Lendo

Når du søker om refinansiering gjennom oss, kan du få en effektiv rente helt ned til 7,55 prosent. Det tilsvarer en nominell rente på omtrent 6,99 prosent – dette avhenger av gebyrer og løpetid. Det er gjerne den nominelle renten bankene markedsfører seg med. Men det er den effektive renten du må vite hva er, da denne er inkludert alle kostnader og gebyrer.

La oss si du har en samlet gjeld på kredittkort og forbrukslån på 250 000 kroner, til en gjennomsnittlig effektiv rente på 25 prosent. For lån søkt om gjennom oss er den gjennomsnittlige effektive renten på innvilgede lån på 15 prosent. Det betyr at hvis du bruker fem minutter på en søknad til oss, kan du spare 25 000 kroner i året.

Via oss kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, og bare så det er sagt: Å søke er helt uforpliktende. Du binder deg ikke til noe før du har undertegnet gjeldsbrevet med BankID. Har du spørsmål om refinansiering? I så fall er kundekonsulentene våre klare til å hjelpe deg.

Søk om et lån til refinansiering i dag, så sjekker vi hvilke lånemuligheter du har i flere ulike banker.

Nyttige artikler for deg som skal samle lån

Privatlån

Refinansiering med pant i bolig

Når man skal refinansiere lån med pant i bolig er det som regel fordi man ønsker lavere månedlige utgifter, eller ønsker å frigjøre kapital til større prosjekter slik som oppussing, reiser eller andre drømmer som krever kapital. Refinansiering med pant i bolig kan derfor være et lønnsomt alternativ til refinansiering uten sikkerhet. Flere banker tilbyr refinansiering med pant i bolig, men vilkårene er ulike fra bank til bank

Les mer her
Privatlån

Dette trenger du å vite om mellomfinansiering

Hvis du kjøper ny bolig før du har solgt eller fått oppgjør for din gamle bolig, har du behov for mellomfinansiering. Mellomfinansiering er et midlertidig lån som gjør det mulig å sitte på to boliger inntil du har fått solgt den gamle.

Les mer her
Handle på kreditt

Hvordan bytte bank? Dette bør du tenke på

Det kan være mye å spare ved å bytte bank. Det kan også hende at din nåværende bank faktisk kan gi deg bedre betingelser enn du har i dag. Uansett kan det lønne seg å undersøke mulighetene dine nærmere.

Les mer her
Les alle artikler om refinansiering