Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning

Hvordan refinansiere gjeld med betalingsanmerkning?

Når du søker om lån gjør bankene alltid en kredittsjekk av deg, og refinansiering er intet unntak. Spørsmålet er da om refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning er mulig?
Forbrukslån Artikler Hvordan refinansiere gjeld med betalingsanmerkning?

Kredittkort, smålån, avbetalingsordninger, handlekontoer, forbrukslån – det er mange måter å sette seg i gjeld på. Og jo flere lånegivere du har, desto vanskeligere blir det å få oversikt. Sakte men sikkert blir det en stadig større utfordring å betale regningene. Hvis et eller flere krav ikke blir innfridd, går det til inkasso. Da får du betalingsanmerkning.

Hvilke muligheter har jeg?

Refinansiering av gjeld betyr i dette tilfellet å ta opp et forbrukslån, og det er vanskeligere å få lån når du har betalingsanmerkninger. På nettsidene til de fleste norske banker står det også tydelig at du ikke får lån hvis du har inkassosaker gående, eller betalingsanmerkninger.

Refinansiering med pant i bolig

Om du har betalingsanmerkning og eier din bolig kan det være mulig å få et lån med sikkerhet i bolig via Lendo. Ta kontakt med oss her eller ring på 22 00 70 72 for å høre om dine muligheter. 

Hvordan slette en betalingsanmerkning?

Betalingsanmerkningen slettes så fort du har gjort opp for deg. Noen ganger må du likevel regne med litt saksbehandlingstid før den slettes. Det kan derfor være lurt å følge opp kredittbyråene og inkassobyråene til du får beskjed om at anmerkningen er slettet.

Når betalingsanmerkningen er slettet, er alt som det var før du fikk den og du kan søke om refinansiering på lik linje med alle andre.

Få oversikt over alternativer for refinansieringen med Lendo

Når du søker via sammenligningstjenesten Lendo får du flere lånetilbud med én enkel søknad. Vi sender søknaden din til en rekke ulike banker.

Gjennomsnittlig effektiv rente (inkludert gebyrer) for kredittkort er 25 prosent. Gjennomsnittlig effektiv rente via Lendo er 14,6 prosent. Hvis du skal refinansiere gjeld for 300 000 kan du med andre ord spare 30 000 kroner i året. Via oss kan du få effektiv rente fra 7,6 prosent, men denne avhenger av løpetid og gebyrer. Laveste nominelle rente – altså uten gebyrer – er på 6,99 prosent.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner.

Hos oss er også gode råd inkludert: Kundekonsulentene våre hjelper deg med å finne det beste tilbudet for deg og din økonomiske situasjon.

Et lite tips til slutt: Hvis du vet du snart får en betalingsanmerkning må du ta grep før det er for sent. Send en søknad om refinansiering av gjelden din i dag.