Pusse opp uteplassen

Er det på tide å pusse opp uteplassen?

Begynner du å bli lei av å rake singel og koste grus i oppkjørselen, og jord som renner ned i naboens hage eller ut i veien hver gang det regner? Kanskje det er på tide å oppgradere uteplassen én gang for alle?
Forbrukslån Artikler Er det på tide å pusse opp uteplassen?

Når snøen forsvinner kommer skadene etter vinteren til syne. Vi løper ut i hagen med kalk og gjødsel, og starter frisering av plen og bed, men hva med resten av uteplassen? Hvis du tar en skikkelig oppgradering vil ikke bare hele tomten bli penere, det vil også øke verdien på boligen din.

Asfalt, betong, belegningsstein eller skifer?

Hva du velger er smak og behag, og det finnes fordeler og ulemper med alle

  • Asfalt og betong er de rimeligste alternativene, og de koster i underkant av 200 kroner per kvadratmeter. Men hvis de først begynner å sprekke er de vanskelige å reparere slik at det ser pent ut.
  • Belegningsstein koster fra ca. 200 kroner per kvadratmeter, men hvis du skal kjøre bil på steinene bør du gå for de litt dyrere variantene. Fordelen sammenlignet med asfalt er at de er enklere å reparere, hvis én blir ødelagt er det bare å bytte den ut.
  • Skiferheller koster fra rundt 300 kroner per kvadratmeter, og det samme gjelder her hvis du skal ha dem i oppkjørselen, da må du gå for litt tykkere heller.

Kanskje det også hadde vært deilig å slippe måkingen om vinteren? Hvis du ønsker varmekabler i oppkjørselen vil prisen fort doble seg og mere til.

Ny støttemur? Bygg Lego i hagen!

Istedenfor å måtte lage forskaling, blande sement, støpe betong og så håpe at muren ser bra ut til slutt, har det kommet et nytt og smart konsept som heter Finja Grenseløs.

Dette er hule forskalingsblokker som veier lite, og du slipper å mure - hvilket gjør dem enklere å jobbe med enn Leca. Grenseløs er like lett å sette sammen som Lego, og du kan bruke den både i støttemur eller levegg.

Legg ut jobben på mittanbud.no

Det er ikke til å legge skjul på at det å pusse opp uteplassen kan bli en dyr affære. Én ting er hva de fysiske produktene koster, men de fleste velger likevel å overlate denne typen jobber til fagfolk og det kan nok være smart.

Et godt tips i så måte er å legge jobben ut på mittanbud.no. Da vil flere bedrifter konkurrere om å få gjøre jobben hos deg.

Vi kan hjelpe deg finansiere uteplassen

Hvis du trenger å pusse opp uteplassen og ikke har spart opp penger, vurderer du kanskje et oppussingslån? Søker du lån via vår gratistjeneste fungerer det omtrent på samme måte som mittanbud.no: Når du sender én søknad går den videre til alle samarbeidsbanker som konkurrerer om å få deg som kunde, og derfor får du de beste vilkårene de kan gi. Du kan for øvrig låne fra 10 000 til 500 000 kroner.

Et boliglån har lavere rente enn forbrukslån, men dette kan likevel lønne seg dersom du har en kortsiktig horisont på nedbetaling. Har du god økonomi er for øvrig laveste effektive rente hos Lendo, som er med gebyrer, på ca. 7,6 prosent.

Bruker du både mittanbud.no og Lendo har du gjort en god innsats for å få det uteplassen du ønsker deg - til en svært rimelig pris.

Ta første steg mot ditt lån

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder finne lånet som passer dem best. Ta første steget ved å finne hvilket lånebeløp som er best for din økonomi.

Søke lån hos oss er sikkert og trygt.  Alle våre partnere er underlagt konsesjon til å drive finansiell virksomhet.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.