Pusse opp badet pris

Pusse opp badet - hva er prisen?

Vi nordmenn er glade i renovering og oppussing, og dette gjelder spesielt badet. Ulempen er at dette samtidig er det desidert dyreste rommet i huset å pusse opp.
Forbrukslån Artikler Pusse opp badet - hva er prisen?

Det er et omfattende prosjekt, og prisen på å pusse opp badet kommer an på om du skal pusse opp hele baderommet, hvor stort det er og hvilken standard du ønsker. Vi har tatt utgangspunkt i et bad på 5 kvadratmeter som skal totalrenoveres. Hva vil prisforskjellen være når du går for et billig, gjennomsnittlig eller dyrt bad?

Enkel standard – ca. 200 000 kroner

Hvis du velger baderomsplater fremfor veggfliser og gulvbelegg fremfor gulvfliser, kan du fort spare et sekssifret beløp sammenlignet med et dyrere bad. Baderomsplater har ofte lengre holdbarhet enn fliser, de kommer i hundrevis av farger og på noen av modellene må du helt innpå før du ser at det ikke er fliser. Platene har som regel innebygget membran, og kan dermed brukes i våtsoner. I sum har dette gjort at baderomsplater har blitt svært populært.

Gjennomsnittlig bad – ca. 250 000 kroner

Hvis du ønsker fliser på gulv og vegger og tenker økonomisk, behøver du ikke legge så mye mer penger i potten for å få et “tradisjonelt” baderom. Leter du litt kan du finne gode kupp, blant annet på utgående varer. Kjøper du i tillegg baderomsinnredning, servant og toalett på tilbud eller går på FINN.no, kan du få et bad som er flislagt fra gulv til tak for en god pris.

Dyrt bad – fra 300 000 kroner

Hvis du virkelig vil gjøre badet ditt om til et luksuriøst spa er det nesten ikke grenser for hvor mye penger du kan bruke. Mange VVS butikker– og spesialforretninger har baderomsutstyr du kun forventer å finne på luksushotell, og fliser som koster tusenvis av kroner per kvadratmeter. Et bad bør ha en levetid på opp mot 30 år, og dyre fliser er mer holdbare enn de mer rimelige. Så kanskje det likevel lønner seg å gå for eksklusivitet i det lange løp?

Anbud og finansiering

Legg merke til at det kun er materialene du ser når badet er ferdig som har forskjellig pris. Uansett hvilken standard du velger må nemlig det samme grunnarbeidet gjøres. Hvem skal gjøre grunnarbeidet? Det finner du ut på mittanbud.no. Det lønner seg alltid å innhente anbud fra to til tre firmaer, slik at du kan sammenligne priser, men vær samtidig nøye på å sjekke referanser. Dette for å sikre at det billige badet ditt ikke blir adskillig dyrere enn du hadde tenkt deg.

Så mye som det koster å pusse opp badet er ofte den smarteste måten du kan finansiere på å låne opp ekstra på boligen. Du kan sjekke om renten på boliglånet ditt er så lavt som mulig via oss. Kanskje du kan låne mer og likevel betale mindre?

Om du må pusse opp først, for så å få ny takst og låne opp på boligen etterpå, kan løsningen være et forbrukslån. Hvem gir deg de beste vilkårene? Det er noe vi gjerne hjelper deg med.

Lån til oppussing av baderommet

Når du søker om lån til å pusse opp badet hos oss sender du nemlig ikke bare søknaden din til én bank. Søknaden din blir behandlet av alle våre samarbeidsbanker. Og siden alle konkurrerer om å få deg som kunde, er du hos oss garantert å få de beste vilkårene bankene kan tilby deg.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. La oss si du ønsker et eksklusivt bad og vil låne 400 000. Avhengig av privatøkonomi, inntekt, nedbetalingstid og gebyrer kan effektiv rente bli så lav som 7,6 prosent.

Når du har fått tilbudene, hjelper kundekonsulentene våre deg med å finne lånet som passer deg best. Du binder deg for øvrig ikke til noe som helst før du signerer lånepapirene med BankID. Du kan akseptere et lån hos Lendo, se på tilbudsbrevet og så bestemme deg for hva du ønsker.

Som alltid når det gjelder lån: Sørg for at du har en nedbetalingsplan klar før du sender søknaden din. Dette er viktigere desto høyere lånesummen er.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.