Hvilket lån er best når jeg skal kjøpe MC?

Hvilket lån er best når jeg skal kjøpe MC?

Mange drømmer om å kjøpe MC, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste MC-lånet, men hvor finner du det?
Forbrukslån Artikler Hvilket lån er best når jeg skal kjøpe MC?

MC-lån med eller uten pant?

Har du egenkapital på 35 prosent eller mer, kan du få lån til MC med pant rett under fem prosent nominell rente. Dette tilsvarer omtrent seks prosent effektiv rente, som er med gebyrer. Hvis du ikke har egenkapital stiger nominell rente til over seks prosent, og den effektive kan fort bli over åtte prosent.

Hos oss er laveste nominelle rente på MC lån, 6,99 prosent, hvilket vil si rundt 7,6 prosent effektiv rente. Lån til MC hos oss er dessuten et lån uten pant, og det kan gi deg fordeler.

Når du låner hos oss krever vi ikke pant i motorsykkelen for å låne deg penger. I tillegg til at du slipper pant, er det enda flere fordeler med et lån til MC uten pant.

Fordeler ved MC-lån uten pant

  • Du får lavere gebyrer, og det er ingen krav til kaskoforsikring
  • Du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen
  • Selge sykkelen når det måtte passe deg (uten å innløse pantet først)
  • Lånet utbetales direkte til din konto
  • Ingen krav til alder eller tilstand på sykkelen

Se hvor mye lån til MC vil koste deg. Lån til MC når det passer deg

Hvis du ønsker MC - lån uten pant har vi gjort det svært enkelt for deg å få oversikt ved å sammenligne tilbud: For det første er tjenesten helt gratis. Når du søker om MC-lån hos oss, sender vi søknaden videre til de bankene vi samarbeider med. Og du er garantert å få den beste renten de kan gi.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner, men vi råder deg til ikke å gå høyere enn de 120 000. 

Et godt tips er å søke om MC-lån, selv om drømmesykkelen ikke har dukket opp - du begynner nemlig ikke å betale renter før du har signert lånepapirene med Bank ID.

Da kan du kjøpe motorsykkelen der og da på dagen.

Du kan akseptere hos Lendo, se på tilbudsbrevet og så bruke inntil 30 dager på å bestemme deg. Hvis du da velger å ikke låne har du ikke bundet deg til noe som helst, og du betaler heller ingenting. Se hvor mye lånet vil koste deg?

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.