Fordeler med båtlån uten pant

Hva er fordelene med et båtlån uten pant?

Mange drømmer om å kjøpe båt, og da tar man gjerne turen på nettet for å søke etter det beste og billigste båtlånet, men hvor finner du det?
Forbrukslån Artikler Hva er fordelene med et båtlån uten pant?

Båtlån med eller uten pant?

La oss ta utgangspunkt i båter på under syv meter. Har du egenkapital på 35 prosent eller mer, kan du få båtlån med sikkerhet rett under fem prosent nominell rente. Dette tilsvarer omtrent seks prosent effektiv rente, som er med gebyrer. Hvis du ikke har egenkapital stiger nominell rente til over seks prosent, og den effektive kan fort bli over åtte prosent.

Tilbudene vi henter fra en rekke ulike banker gir er laveste nominelle rente på båtlån 6,99 prosent, hvilket vil si rundt 7,6 prosent effektiv rente. Alle båtlån søkt om gjennom oss er uten sikkerhet. Det gir deg en stor fordel: Lånene du søker gjennom hos krever ikke pant i båten. 

I tillegg til at du slipper pant, hvilket gir deg en raskere og enklere låneprosess, er det enda flere fordeler med et båtlån uten sikkerhet:

Fordeler

  • Det er ingen krav til registrering i båtregisteret
  • Du får lavere gebyrer, og det er ingen krav til kaskoforsikring
  • Det er ingen krav til alder eller tilstand på båten
  • Du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen

Se hvor mye båtlånet vil koste deg

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Sammenlign tilbud fra flere banker på båtlån

Hvis du ønsker båtlån uten sikkerhet via Lendo, så har vi gjort det svært enkelt for deg å sammenligne flere tilbud. Når du søker om lån gjennom våre nettsider, sender vi søknaden videre til en rekke ulike banker. Og du er garantert å få den beste renten bankene kan gi.

Du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kroner, men vi råder deg til ikke å gå høyere enn 120 000 kroner. 

Et godt tips er å søke om lån, selv om drømmebåten ikke har dukket opp – du begynner nemlig ikke å betale renter før du har signert lånepapirene med Bank ID. Du kan akseptere lånet fra banken gjennom våre nettsider, se på tilbudsbrevet og så bruke inntil 30 dager på å bestemme deg. Hvis du da velger å ikke låne har du ikke bundet deg til noe som helst, og du betaler heller ingenting.