Depositumslån

Depositumslån

Et lån til depositum er i utgangspunktet det samme som et forbrukslån. Bankene krever nemlig ingen form for sikkerhet for å låne deg pengene. Noen banker tilbyr likevel lavere rente på det de kaller depositumslån enn de gjør på andre smålån.
Forbrukslån Artikler Depositumslån

Hvordan fungerer depositum?

Hvis du skal leie en leilighet eller en bolig, må du i de aller fleste tilfeller betale et depositum. Hvor stort depositumet er varierer fra utleier til utleier, men som regel tilsvarer beløpet to eller tre husleier.

Det vil si at hvis du for eksempel skal leie boligen for 18 000 i måneden, kan depositumet komme på 36 000 eller 54 000 kroner. Dette er ofte summer ikke alle har stående på konto fra før av, og må derfor låne i stedet.

Depositumet settes inn på en depositumskonto, som verken utleier eller leieboer fritt disponerer. Dette i en bank eller en annen godkjent finansinstitusjon. Selv om du får igjen depositumet av utleier når du ikke skal leie boligen lenger, må du likevel begynne å nedbetale lånet underveis i leieperioden.

Send én felles søknad om lån til depositum til flere banker samtidig

Har du funnet drømmeleiligheten og trenger et depositumslån for å få inngått avtalen, kan du søke lån i mange ulike banker samtidig.Vi kan hjelpe deg med å søke lån. Når du har søkt lån hos oss vil vi videresender søknaden til bankene vi samarbeider med. I retur får du en oversiktlig liste over de bankene som ønsker å låne deg pengene du trenger. Du vil dermed enkelt kunne sammenligne de opp til ulike tilbudene før du bestemmer deg.

Det er gratis og helt uforpliktende å søke lån hos oss. Du binder deg ikke til noe før du eventuelt signerer lånepapirene fra en av bankene med din BankID. Lånetilbudene du mottar er gyldige i 30 dager.

Sjekk hva depositumslånet vil koste deg i måneden

Med en lånekalkulator kan du enkelt se hva depositumslånet kommer til å koste deg hver måned.

3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Du kan søke lån opptil 500 000 kroner

Du kan søke lån fra 10 000 - 500 000 kroner med en effektiv rente på 7,6 prosent. Vi vil ikke anta at du trenger å søke så mye til depositum. Våre kundekonsulenter sitter uansett alltid parat til å hjelpe deg med å finne det lånet som passer best for deg og din økonomiske situasjon.