Lendo Finland

Lendo Finland

Lendo ble grunnlagt i Sverige, men har senere utvidet til Norge, Finland, Østerrike og Danmark. I Finland har kollegaene våre kontorer i sentrum av hovedstaden Helsinki.
Om Lendo Artikler Lendo Finland

Lendo er Nordens største sammenligningstjeneste. Med erfaring med digitale låneløsninger og sammenligning av lån siden 2007, er Lendo en respektert og veletablert merkevare på flere nordiske markeder.  

Siden 2014 har finnene gjennom Lendo hatt muligheten til å finne det beste lånet for dem – eller «lainaa», som det heter der. Akkurat som i Norge, er målet i Finland å styrke låntakeres posisjon på lånemarkedet. 

Altfor lenge har vi som forbrukere hatt blind tillit til bankene. Den digitale utviklingen har gjort at det nå er mye lettere å få oversikt, slik at man kan ha et kritisk blikk på bankene og tilbudene deres. Tidligere var du nødt til å møte opp fysisk i hver enkelt bank for å innhente lånetilbud. I dag kan du enkelt fylle ut en lånesøknad på nett, og raskt få tilsendt flere personlige lånetilbud – rett i innboksen. 

Husk at «kilpailuta lainat»

Det med språk er ikke alltid like lett. Der norsk, dansk og svensk minner en god del om hverandre, stikker det finske språket seg en smule ut. 

Lendos oppfordring til både norske og finske forbrukere, er å sammenligne lån. Finnene oppfordres til å «kilpailuta lainat», som er finsk for å sammenligne lån. Ved å sammenligne lån tar du en velinformert beslutning når du velger lån. Samtidig bidrar du til å skape mer konkurranse blant bankene på lånemarkedet. 

Det er ikke bare viktig å sammenligne privatlån. Det er også viktig å sammenligne refinansieringslån. Når du refinansierer kan du samle lån og annen kreditt i ett samlet lån. Mange sparer flere tusen kroner hver eneste måned på å refinansiere. Dette har naturligvis de finske forbrukerne også mulighet til via et «yhdista lainat», som er finsk for refinansieringslån. 

Vi i Lendo Norge er stolte av å være en del av noe større – nærmere bestemt det største, ettersom Lendo er Nordens største sammenligningstjeneste for lån.