Lendo
Mine tilbudMin gjeld

Trenger du personlig hjelp til rett lån?

Ring oss på 22 00 70 70 eller bruk chatten

Hvor mye har jeg egentlig råd til å låne?

For å vite hva du har råd til å låne, må du først vite hva du har til overs.

Basert på forbruket og inntektene dine gir vi deg oversikt over hvor mye du har til overs i måneden. Da kan du være trygg på at du faktisk har råd til å nedbetale lånet hver måned.

Tjenesten er helt gratis å bruke!

  1. Logg inn med BankID
  2. Velg kontoene du bruker
  3. Se hva du har til overs

Ved å bruke tjenesten lar du Lendo hente transaksjonshistorikk fra banken din. Du kan når som helst fjerne tilgangen. Dette gjør du i kontoinstillingene hos banken din.

Ved å bruke denne tjenesten godtar du Lendos vilkår og personvernerklæring.

Hva er Min Økonomi

Min Økonomi er en tjeneste fra Lendo som gir deg oversikt over penger inn på konto og penger ut av konto, og viser hva du har til overs i måneden. Sammenstillingen er ment å gi oversikt over bevegelsene på dine kontoer, og er ikke å anse som rådgivning eller anbefalinger fra Lendo. Beløpet kan på frivillig basis brukes mot våre lånesøknader. Det er helt frivillig å benytte seg av kalkulasjonen og utregningene vi gjør på dine vegne, enten du velger å bruke de i en lånesøknad eller ikke.

Tjenesten forutsetter at du logger deg inn med BankID.

Hvorfor er tjenesten gratis?

Lendo ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn og har lagd tjenesten for deg som lurer på hvor mye du kan låne, og om lånet du har tenkt til å søke er et lån du kan leve med. Tjenesten skal hjelpe deg til å få oversikt over egen økonomi. I noen tilfeller vil vi kalkulere med at du går i minus, eller ikke har nok til overs i måned til å bruke på et lån. I slike tilfeller kan du sjekke tjenesten Min Gjeld, her får du oversikt over hva du har i lån i dag, og ofte kan du spare penger i måneden ved å refinansiere dyr gjeld.

Har du hatt enkelte store utgifter de siste månedene vil dette gjøre store utslag når vi gir deg oversikt over hva du har til overs, i slike tilfeller kan du søke om lån i vår vanlige prosess her.

Hvordan behandler vi din data?

Lendo lagrer ingen sensitive persondata du gir oss tilgang til. Når du logger ut av tjenesten, har vi ikke lenger tilgang til dine data. Les gjerne mer på hvordan vi behandler dine data under våre vilkår og personvernerklæring. Har du spørsmål kan du nå oss på kundeservice@lendo.no

Kundeserviceprisen
Schibsted-firma-logoer

Lendo er en del av Schibsted