Lendo
Mine tilbudMin gjeld

Trenger du personlig hjelp til rett lån?

Ring oss på 22 00 70 70 eller bruk chatten

Hvor raskt kan jeg betale ned på lånet?

Lurer du på hvor raskt du kan betale ned på lånet ditt?

Basert på forbruket ditt, kan vi gi deg en oversikt over hvor mye du har til overs eller går i minus i måneden. Da kan du enkelt se om du har mulighet til å betale ned ekstra på lånet ditt.

Tjenesten er helt gratis å bruke!

  1. Logg inn med BankID
  2. Velg kontoene du bruker
  3. Se hva du har til overs

Ved å bruke tjenesten lar du Lendo hente transaksjonshistorikk fra banken din. Du kan når som helst fjerne tilgangen. Dette gjør du i kontoinnstillingene hos banken din.

Ved å bruke denne tjenesten godtar du Lendos vilkår og personvernerklæring.

Hva er Min Økonomi?

Min Økonomi er en tjeneste fra Lendo som gir deg oversikt over penger inn på konto og penger ut av konto, og viser hva du har til overs i måneden. Sammenstillingen er ment å gi oversikt over bevegelsene på dine kontoer, og er ikke å anse som rådgivning eller anbefalinger fra Lendo. Beløpet kan på frivillig basis brukes mot våre lånesøknader eller som en utregning på hvor raskt du kan betale ned et lån. Det er frivillig å benytte seg av kalkulasjonen og utregningene vi gjør på dine vegne, enten du velger å bruke de i en lånesøknad eller som oversikt over hvor raskt du kan betale ned et lån.

Hvorfor er tjenesten gratis?

Lendo ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn og har lagd tjenesten for deg som vil ha en oversikt over forbruket ditt, enten du skal bruke det mot en lånesøknad, betale ned gjeld, eller til andre ting. Tjenesten er lagd for å hjelpe deg til å få oversikt over egen økonomi. I noen tilfeller kalkuleres det at du går i minus, eller ikke har nok til overs i måneden. Vi forstår at ikke alle måneder er like, og har du hatt enkelte store utgifter de siste månedene vil dette gjøre store utslag i vår utregning.

Hvordan behandler vi dine data?

Lendo lagrer kun godjennelsen du har gitt oss til å hente ut dine data. Vi lagrer ingen opplysninger fra dine bankkontoer du gir oss tilgang til. Når du logger ut av tjenesten har vi ikke lengre tilgang på dine data. Les gjerne mer om hvordan vi behandler dine data under vår personvernerklæring. Har du spørsmål kan du nå oss på kundeservice@lendo.no

Kundeserviceprisen
Schibsted-firma-logoer

Lendo er en del av Schibsted