Veldig bra kredittscore

Veldig bra kredittscore

Har du tatt en kredittsjekk av deg selv og fått en kredittscore mellom 55 og 73, tilsvarer dette kategorien veldig bra. Her har du gjort mange ting riktig.
Kredittsjekk Artikler Veldig bra kredittscore

Det finnes likevel muligheter for å forbedre økonomien din, eller er det kanskje fordeler der ute som du går glipp av?

Sett opp et budsjett

Med en veldig bra kredittscore har du kanskje god kontroll på økonomien, og muligens har du allerede et budsjett som du følger. Om du ikke har dette, anbefaler vi deg å prøve det ut. På den måten har du full kontroll over både penger som går ut og kommer inn hver måned, og kan få enda mer ut av det du har. Det finnes en rekke apper for å gjøre dette, i tillegg til at du kan benytte deg av forskjellige maler som kan finnes med et enkelt Google søk. Har du aldri hatt et budsjett før, er dette et godt sted å starte.

Har du ubrukte kredittkort?

Har du en bunke med kredittkort kan det være verdt å finne ut om du har behov for alle, og at de kortene du faktisk har passer deg best. De aller fleste kort har visse fordeler. Reiser du mye? Er du mye på veien og kjører? Kjøper du mye på nett? Det finnes kredittkort for ethvert behov. Sikre derfor at du har det kortet du behøver, og at du ikke har flere enn nødvendig. Hele grensen på kredittkortet regnes nemlig som gjeld når du søker lån. Kvitt deg derfor med ubrukte kredittkort, eller vurder å sette ned grensen.

Sjekk om du kan få lavere rente

De fleste av oss har ulike lån, enten det er boliglån, forbrukslån, eller andre typer av smålån. Felles for de er at de alle har en gitt rente du må betale for å låne pengene. Men hvordan vet du at du har den beste renta? Svaret er å sammenligne. Du bør sammenligne renten du har i dag, med andre tilbud. Gjør du dette sikrer du at du ikke betaler mer enn du må. Har du flere dyre smålån, bør du samle disse til ett lån, og på den måten kan du spare penger.

Sjekk gjelden din, og om du kan spare penger.