remember kredittkort

re:member kredittkort

re:member kredittkort kan være fint dersom du ønsker flere fordeler i ett kredittkort. Kortet har ingen årsavgift, rabatter i over 200 nettbutikker, reise- og avbestillingsforsikring inkludert, og tilgang på Apple Pay.
Kredittkort Artikler re:member kredittkort

Fordelsprogrammet re:member reward

re:member reward er fordelsprogrammet som følger med re:member kreditttkort. Her får du rabatter i over 200 nettbutikker som gir opptil 20 % rabatt. Og blant nettbutikkene finner du rabatter på blant annet hotell, elektronikk, reise, klær, og sport.

For å motta reward-rabatten må du huske å logge inn via re:member reward, enten på nett eller via deres app, og klikke deg videre til nettbutikken du ønsker å handle fra, og betale med kredittkortet.

Inntil 45 dagers rentefri kreditt

Rentefri kreditt er en av de mest attraktive fordelene ved å bruke kredittkort. Rentefri kreditt betyr at du kan bruke kredittkortet ditt til å betale for kjøp og ikke må betale renter på beløpet før en viss tidsperiode. For re:member kredittkort er denne perioden på inntil 45 dager.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

re:member kredittkort inkluderer reise- og avbestillingsforsikring som en av fordelene ved å bruke kortet. Minst 50 % av reisens trasportkostnader må være betalt med kortet for å aktivere forsikringen.

Dette kan være svært gunstig for deg som reisende, da det kan gi deg ekstra trygghet og beskyttelse på turen din. Her er noen av fordelene med inkludert reise- og avbestillingsforsikring med kredittkort:

  1. Beskyttelse mot uforutsette hendelser: Hvis du blir syk eller skadet mens du er på reise, kan det å ha en reiseforsikring inkludert med kredittkortet ditt gi deg økonomisk beskyttelse. 

  2. Avbestillingsbeskyttelse: Hvis du må avbestille turen din på grunn av uforutsette omstendigheter, for eksempel akutt sykdom eller ulykkesskade, kan reise- og avbestillingsforsikringen dekke tapte billett- og hotellkostnader. 

  3. Reduserte utgifter: Hvis du allerede betaler for en reiseforsikring, kan det å ha en inkludert reise- og avbestillingsforsikring med kredittkortet ditt redusere kostnadene dine betydelig. Men husk at det i enkelte tilfeller vil være smart å ha en vanlig reiseforsikring. Slik som for eksempel på lengre reiser.

Søke om re:member kredittkort

Kredittkort gir deg muligheten til å betale for varer og tjenester uten å måtte betale alt med en gang. Du kan velge å betale regningen i sin helhet hver måned, eller du kan betale en lavere sum over tid.

Uansett hva du tenker å gjøre, kan kredittkortet gi deg fleksibilietet i hverdagen. Du kan søke om re:member kredittkort via oss, og om du ønsker så kan du også søke om flere andre kredittkort samtidig.