Bytte bank

Vurderer du å bytte bank?

Det kan være mye å spare ved å bytte bank. Det kan også hende at din nåværende bank faktisk kan gi deg bedre betingelser enn du har i dag. Uansett kan det lønne seg å undersøke mulighetene dine nærmere.
Forbrukslån Artikler Vurderer du å bytte bank?

Det er enkelt å bytte bank i Norge. I de aller fleste tilfeller ordner den nye banken alt det praktiske, men hvilken bank er best? Hvor får du best rente?

Det er mange banker som påstår å være best i test. Den banken som er best for noen er ikke nødvendigvis best for andre. De ulike bankene kan ha gode betingelser på noen av tjenestene, og kanskje dårligere betingelser på andre. Det kan også hende at du finner ut at det vil lønne seg å spre de ulike banktjenestene på flere banker.

Verdistigning kan gi deg bedre betingelser

Eier du din egen bolig er sjansen stor for at den har økt betraktelig i verdi i løpet av de siste årene. Dette kan bety at banken din er villig til å gi deg en lavere lånerente i dag enn det du ble tilbudt da du tok opp lånet. Dette fordi sikkerheten banken har for lånet er blitt bedre enn hva den var.

Det kan også lønne seg å undersøke om arbeidsgiveren din har en avtale med en bank som tilbyr gunstige betingelser for ansatte. Det samme gjelder om du er medlem i et fagforbund, et boligbyggelag eller en annen medlemsorganisasjon.

Mye å spare på å bytte bank

Hvis du for eksempel finner en bank som er villig til å tilby deg 0,5 prosent lavere rente på boliglånet ditt enn det banken din tilbyr, tilsvarer det en årlig besparelse på 10 000 kroner med et boliglån på 2 millioner.

Sammenlign dine betingelser

Hos oss kan du sammenligne ditt nåværende boliglån med andre banker for å finne ut hvilken bank som kan gi deg bedre vilkår for ditt eksiterende boliglån.  Tjenesten er gratis og lånetilbudene du mottar er helt uforpliktende.

Du kan også sammenligne vilkårene for boliglån i ulike banker på Finansportalen.

Refinansiere forbrukslån

Du kan spare enda mer på å bytte bank når det kommer til forbrukslån. Via Lendo kan du søke om refinansiering av forbrukslån i flere ulike banker med én felles søknad. Bankene konkurrere dermed om å gi deg de beste lånevilkårene. Det er helt uforpliktende å søke. Du binder deg ikke til noe som helst før du eventuelt velger å signere lånetilbudet fra en av bankene med BankID.

3 203 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 203 kr
Effektiv rente
10,99 %
Total kostnad
42 195 kr
Totalbeløp
192 195 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.