Bedriftslån uten sikkerhet?

  1. icon/valgSøk om privatlån til bedrift
  2. icon/bestVelg lånet som passer deg best
  3. icon/gratisDet er gratis og uforpliktende!
icon/valg
icon/best
icon/gratis

I mange tilfeller er bankenes renter høye på bedriftslån, og ofte ønsker ikke bankene å gi lån med sikkerhet i bedriftens eiendeler og verdier. Et alternativ til å stille personlige garantier for bedriften sine lån kan være å ta opp et personlig lån uten sikkerhet. Du vil i begge tilfeller stå personlig ansvarlig for lånet, men vilkårene kan bli bedre. Vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra flere banker spesialisert på forbrukslån.

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

Schibsted-logoer
Lendo er en del av Schibsted
3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Lånerentene er individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene. Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 5,95% til 29,9%. Effektiv rente varierer fra 6,82% til 48,76% dermed kan det være mye å spare på å velge det beste tilbudet.

Anmeldelser av Lendo hos Trustpilot

Hvorfor sammenligne lånetilbud?

Uansett om du velger leasing, et lån med sikkerhet eller et forbrukslån vil det lønne seg å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Hos oss kan vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra flere banker spesialisert på forbrukslån. Sjekk med vår lånekalkulator hva et forbrukslån vil kunne koste deg.