Bedriftslån uten sikkerhet

I mange tilfeller er bankenes renter høye på bedriftslån, og ofte ønsker ikke bankene å gi lån med sikkerhet i bedriftens eiendeler og verdier. Et alternativ til å stille personlige garantier for bedriften sine lån kan være å ta opp et personlig lån uten sikkerhet. Du vil i begge tilfeller stå personlig ansvarlig for lånet, men vilkårene kan bli bedre. Hos oss kan vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra 15 banker spesialisert på forbrukslån. Sjekk med vår lånekalkulator hva et slik lån vil kunne koste deg og om det er et alternativ for deg.
 
NaN kr pr. måned
Estimert månedsbeløp
NaN kr
Effektiv rente
37752.59 %
Kostnad pr mnd
NaN kr
Total kostnad
NaN kr
Totalbeløp
NaN kr
icon/tip
Om du søker om et nytt lån på for eksempel 80 000 kr, som du vil betale ned over 5 år kan du få en effektiv rente på 14,64%. Kostnaden blir 30 666 kr. og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 110 666 kr.
Men akkurat hvilken rente du får vet vi ikke før du søker. Nominell rente varierer fra 6% til 23%. Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår

Hvorfor sammenligne lånetilbud?

Uansett om du velger leasing, et lån med sikkerhet eller et forbrukslån vil det lønne seg å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Hos oss kan vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra 15 banker spesialisert på forbrukslån. Sjekk med vår lånekalkulator hva et forbrukslån vil kunne koste deg.