Bedriftslån uten sikkerhet
  1. icon/valgVelg bedriftslånet som passer deg
  2. icon/bestFå lånetilbud fra opptil 15 banker
  3. icon/gratisDet er gratis og uforpliktende!
icon/valg
icon/best
icon/gratis

I mange tilfeller er bankenes renter høye på bedriftslån, og ofte ønsker ikke bankene å gi lån med sikkerhet i bedriftens eiendeler og verdier. Et alternativ til å stille personlige garantier for bedriften sine lån kan være å ta opp et personlig lån uten sikkerhet. Du vil i begge tilfeller stå personlig ansvarlig for lånet, men vilkårene kan bli bedre. Vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra 15 banker spesialisert på forbrukslån.

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

kundeserviceprisen
Kundeserviceprisen Vinner 2020
Vi takker for tilliten og lover å fortsette å yte best mulig service.

Lånerentene er individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene. Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 5,95% til 29,9%. Effektiv rente varierer fra 6,82% til 48,76% dermed kan det være mye å spare på å velge det beste tilbudet.

3 225 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 225 kr
Effektiv rente
11.31 %
Total kostnad
43 481 kr
Totalbeløp
193 481 kr

Anmeldelser av Lendo hos Trustpilot

Hvorfor sammenligne lånetilbud?

Uansett om du velger leasing, et lån med sikkerhet eller et forbrukslån vil det lønne seg å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Hos oss kan vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra 15 banker spesialisert på forbrukslån. Sjekk med vår lånekalkulator hva et forbrukslån vil kunne koste deg.