Bedriftslån uten sikkerhet?

  1. icon/valg Søk om privatlån til bedrift
  2. icon/best Velg lånet som passer deg best
  3. icon/gratis Det er gratis og uforpliktende!
icon/valg
icon/best
icon/gratis
3 325 kr pr. måned

Estimert månedsbeløp
3 325 kr
Effektiv rente
12,80 %
Total kostnad
49 476 kr
Totalbeløp
199 476 kr

Lånerentene er i individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene.

Lånerentene er individuelle i Norge det er derfor du må søke før vi kan vise deg tilbudene. Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 5,95% til 29,9%. Effektiv rente varierer fra 6,82% til 48,76% dermed kan det være mye å spare på å velge det beste tilbudet.

I mange tilfeller er bankenes renter høye på bedriftslån, og ofte ønsker ikke bankene å gi lån med sikkerhet i bedriftens eiendeler og verdier. Et alternativ til å stille personlige garantier for bedriften sine lån kan være å ta opp et personlig lån uten sikkerhet. Du vil i begge tilfeller stå personlig ansvarlig for lånet, men vilkårene kan bli bedre. Vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra flere banker spesialisert på forbrukslån.

Ved å be om tilbud, godtar du Lendos vilkår.

Schibsted Markteplaces logoer
Lendo er en del av Schibsted Marketplaces

Anmeldelser av Lendo hos Trustpilot

Hvorfor sammenligne lånetilbud?

Uansett om du velger leasing, et lån med sikkerhet eller et forbrukslån vil det lønne seg å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Hos oss kan vi hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud fra flere banker spesialisert på forbrukslån. Sjekk med vår lånekalkulator hva et forbrukslån vil kunne koste deg.